Έχεις πάλι covid; Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται

Έχεις πάλι covid; Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται

Η Kourtney Kardashian σου δίνει τα «φώτα» της.

Θυμάσαι τις μέρες που οι περισσότερες από εμάς δεν είχαμε καν ιδέα τι είναι ο κορονοϊός; Ωραίες εποχές, αλλά μακρινές... Πλέον, ο Covid-19 έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και όσες φορές κι αν το έχεις περάσει, υπάρχει πιθανότητα να ξανακολλήσεις.

Την περασμένη εβδομάδα, η Kourtney Kardashian προσβλήθηκε από τον ιό για δεύτερη φορά και ευτυχώς έχει αναρρώσει πλήρως. Αφού, λοιπόν, το πέρασε ανώδυνα και γρήγορα, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τα πιο χρήσιμα πράγματα που έμαθε αυτή τη φορά. Από το θερμόμετρο με το οποίο έχει «εμμονή» μέχρι το να μιλάει όταν νιώθει φόβο, παρακάτω θα βρεις όλες τις συμβουλές της.

kourtney-kardashian-barker-covid-tips.jpg

Πώς το σώμα και το μυαλό μπορούν να συμβάλλουν στη μακροζωία

Θερμόμετρο χωρίς άγγιγμα

H Kourt ανακάλυψε αυτό το θερμόμετρο στο σπίτι της Kim. «Το χρησιμοποίησα στο σπίτι της και μετά δεν ένιωθα ασφάλεια χωρίς αυτό στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να μπει στο αυτί σου ή να σε αγγίξει και είναι πάντα ακριβές…», λέει.

Αιθέρια έλαια

Η Kourtney είπε ότι έβαζε λάδι μέντας στη βάση του κεφαλιού της για συμφόρηση. «Προσφέρει την καλύτερη ανακούφιση», λέει. Βάζει επίσης μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων, όπως μέντα, λεβάντα, θυμάρι και ευκάλυπτο, σε ένα face steamer.

Μίλα

Η Kourtney είπε ότι είναι σημαντικό να μιλάς και να ζητάς βοήθεια όταν νιώθεις μοναξιά ή φόβο.

Πάρε τις βιταμίνες σου

Ο Kourt έπαιρνε καθημερινά συμπληρώματα νατοκινάσης (μαζί με βιταμίνη C). Η CCO μας, Sarah Howard, μας είπε επίσης ότι συμβουλεύει όλους τους φίλους της να λαμβάνουν 3.000 mg βιταμίνης C, 3.000 mg βιταμίνης D και 60 mg ψευδάργυρου την ημέρα όταν έχουν COVID.