Πώς μπορείτε να ανοίξετε ένα αβοκάντο και να το διατηρήσετε περισσότερο

Πώς μπορείτε να ανοίξετε ένα αβοκάντο και να το διατηρήσετε περισσότερο

Τα μεταλλικά μαχαίρια, ειδικά εκείνα που περιέχουν σίδηρο και χαλκό, κάνουν τα αβοκάντο να μαυρίσουν γρηγορότερα. Υπάρχουν όμως τρεις εναλλακτικοί τρόποι να τα αποθηκεύσετε στο ψυγείο με αποτέλεσμα να διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

Αν έχετε αναρωτηθεί γιατί ένα αβοκάντο μαυρίζει γρηγορότερα ίσως θα πρέπει να μάθετε το μικρό μυστικό που τα κάνει να διατηρούνται περισσότερο.

Η αποφυγή ενός μεταλλικού μαχαιριού όταν κόβετε ένα αβοκάντο μπορεί να το κάνει να μαυρίζει πιο αργά με αποτέλεσμα να μπορείτε να το διατηρήσετε άφοβα στο ψυγείο. ασθενειών.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr