Το Κέντρο Πρόληψης «Προνοή» σας βοηθά να κόψετε το κάπνισμα

Το Κέντρο Πρόληψης «Προνοή» σας βοηθά να κόψετε το κάπνισμα

Το Κέντρο Πρόληψης «Προνοή» του Δήμου Κηφισιάς με μεγάλη χαρά ξεκινά το νέο ομαδικό πρόγραμμα του για όσους επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μέσω ψυχολογικής υποστήριξης θα ενισχύει τους συμμετέχοντες στην απόφαση τους να διακόψουν το κάπνισμα και θα τους παρέχει την βοήθεια που χρειάζονται προκειμένου να διατηρήσουν την διακοπή καπνίσματος μακροπρόθεσμα.

Διάρκεια: Η ομάδα υποστήριξης για την διακοπή του καπνίσματος έχει διάρκεια 8 δίωρες συναντήσεις. Πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθεί μία ατομική συνάντηση γνωριμίας με το κάθε μέλος και την συντονίστρια της ομάδας, προκειμένου να γίνει λήψη ιστορικού και εκείνος να ενημερωθεί αναλυτικότερα για τους σκοπούς και το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας.

Αριθμός μελών: Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων που προβλέπεται για την ομάδα είναι 12 άτομα.

Τόπος διεξαγωγής προγραμμάτων: στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» Πάρου 2 & Χρήστου Λαδά

Έναρξη: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:00-20:00. Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα την παραπάνω ώρα.

Κόστος συμμετοχής στην ομάδα: Δωρεάν

Πληροφορίες-δήλωση συμμετοχών: Μέχρι τις 4 Νοεμβρίου Μαΐου 2011

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» καθημερινά 8:00-15:30 στο 210.8082673 (Δευτέρα-Τετάρτη 8:00-20:30)

Πληροφορίες : Σωτηρία Μακαρώνη , Ψυχολόγος Υγείας MSc - Ψυχοθεραπεύτρια

Αν το έχετε ήδη αποφασίσει ή ακόμα και αν απλά θέλετε να λάβετε πληροφόρηση για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε, εσείς ή κάποιος γνωστός σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο για να μάθετε ότι χρειάζεστε.