5 πόνοι που δεν πρέπει να αγνοήσετε

5 πόνοι που δεν πρέπει να αγνοήσετε

1. Έντονος πονοκέφαλος. Πιθανότατα έχετε μάλλον hangover ή κάποια τυχαία ημικρανία, αλλά αν ο πονοκέφαλος είναι υπερβολικά έντονος και δεν καταπολεμείται με τίποτα θα πρέπει να πάτε μέχρι τα επείγοντα περιστατικά για βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάποιο ανεύρυσμα.

2. Πονόδοντος. Φοβάστε τον οδοντίατρο σας και καταφεύγετε σε πρόσκαιρες λύσεις όπως παυσίπονα και αλκοόλ, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι πρέπει να πάτε μέχρι το γιατρό για να μην έχετε κάποια μόλυνση στο δόντι και γεμίσει το στόμα σας μικρόβια σε χρόνο dt.

3. Έντονος πόνος στα πλευρά. Προφανώς έχετε βγει μετά από ζεστό μπάνιο στο κρύο και αρπάξατε μία ψύξη, αλλά αν ο πόνος αυτός δεν αντέχεται και συνοδεύεται από πυρετό και ναυτία, ίσως θα έπρεπε να τσεκάρετε μέχρι το κοντινότερο νοσοκομείο αν έχετε κάποια σκωληκοειδίτιδα, γιατί δεν θα θέλατε να σπάσει στον οργανισμό σας.

4. Περιοδικοί πόνοι στην καρδιά. Αν είστε πολύ ερωτευμένες, φοράτε κορσέ ή έχετε μια τεράστια pizza με μπαχαρικά μάλλον δε θα πρέπει να ανησυχείτε, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω καλό θα ήταν να πάτε σε ένα γιατρό για να επιβεβαιώσετε ότι δεν περνάτε μίνι έμφραγμα.

5. Υπερβολικά αέρια και φούσκωμα στην κοιλιά. Μπορεί να έχετε επιδοθεί σε αλόγιστη κατανάλωση φασολάδας για κάποιο διάστημα, αλλά δεν έχετε βάλει το εν λόγω φαγητό στο διαιτολόγιο σας θα έπρεπε να ελέγξετε τη ασυνήθιστη αυτή κατάσταση της κοιλιακής σας χώρας για κάποια χειρότερη αρρώστια. Μη φοβάστε χωρίς λόγο, απλά ελεγχθείτε.