«Ευαίσθητα» δεδομένα

«Ευαίσθητα» δεδομένα

Το καλοκαίρι είναι εδώ- το ίδιο και τα μαγιώ, η άμμος και .... τα μικρόβια! Για αυτό και η υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή

Όπως φροντίζετε την ομορφιά και την υγιεινή της επιδερμίδας σας, το ίδιο προσεκτική και επιμελής θα πρέπει να είστε και με την φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σας. Και αυτό γιατί, ο σωστός καθαρισμός, με τα κατάλληλα προϊόντα, προστατεύει από πάσης φύσεως επιθέσεις μικροβίων που ανθούν στο περιβάλλον της άμμου, της πετσέτας, του γυμναστηρίου, των εσωρούχων...

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη νέα σειρά προϊόντων DermoXEN, που ήρθε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα στην υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Χωρίς Parabens/SLS και SLES, γνωστά για τις επιβλαβείς επιπτώσεις τους στον οργανισμό, αλλά με 96% φυτικά συστατικά, η DermoXEN υπογράφει μία πλήρη σειρά προϊόντων για κάθε γυναίκα και για κάθε ηλικία!

Η σειρά περιλαμβάνει 3 υγρά σαπούνια καθαρισμού ευαίσθητης περιοχής (ανάλογα με την ηλικία: για κορίτσια από 4 έως την έμμηνο ρύση, για γυναίκες στη γόνιμη ηλίκία και για γυναίκες στην εμμηνόπαυση), ένα κολπικό ντους (ιδανικό για πλύσεις μετά την περίοδό σας), κρέμα κατά των κνησμών (φαγούρα, ερεθισμοί,κλπ) χωρίς κορτιζόνη και ένα lubricant για ενυδάτωση του κόλπου.

Όσο για τις τιμές τους είναι ιδιαίτερα προσιτές, δεδομένου ότι κάθε ένα από τα προϊόντα είναι πλούσιο σε εκλεκτά φυτικά συστατικά και ακολουθεί τους πιο αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Τα υγρά σαπούνια κοστίζουν 12 ευρώ, το κολπικό ντους 9 ευρώ, η κρέμα κνησμού 15 ευρώ και το lubricant 13 ευρώ.

Εσείς, λοιπόν, δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο το προϊόν που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και που θα εξασφαλίσει την ισορροπία στην ευαίσθητη περιοχή.