Ιδέες για τα πιο ξεχωριστά ρεβεγιόν!

Ιδέες για τα πιο ξεχωριστά ρεβεγιόν!

Αν ανήκεις στη μειονότητα που εύχεται να μπορούσε να πατήσει ένα «fast forward» στην περίοδο των γιορτών, να ξυπνήσει την επόμενη μέρα και το ημερολόγιο να δείχνει 1η Ιανουαρίου, κατά βάθος σε καταλαβαίνω φίλη μου. Μπορεί οι διακοπές των Χριστουγέννων να είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσεις στον εαυτό σου λίγες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους, όμως στην πραγματικότητα καταλήγεις να… σέρνεις τα τακούνια σου από το ένα βαρετό ρεβεγιόν στο άλλο, ελπίζοντας πως κάποιο από όλα αυτά που σε έχουν καλέσει θα είναι λίγο πιο… sparkle. Για να μην κυλήσουν και αυτές οι γιορτές όπως οι περσινές, οι προπέρσινες και πάει λέγοντας, φέτος ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. «Άνοιξε» το σπίτι σου και ετοιμάσου να διοργανώσουμε παρέα το πιο ανατρεπτικό και πολλά υποσχόμενο ρεβεγιόν για φέτος!

Αποχαιρέτα το 2018 με ένα τραγούδι

Δεν χρειάζεται να είσαι η επόμενη Mariah Carey, ούτε οι φίλοι σου κάποιο ανερχόμενο boy band για να στήσετε το πιο ξεκαρδιστικό καραόκε πάρτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς σας! Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να προετοιμάσεις την ultimate χριστουγεννιάτικη playlist, εμπλουτίζοντάς την με τα απαραίτητα 90s ελληνικά και ξένα hits, έναν υπολογιστή και ένα μικρόφωνο. Αφήστε τις ντροπές… πίσω στο 2018 και ξεδιπλώστε το ταλέντο σας στο τραγούδι!

Ugly Secret Santa

Απλή αλλά δοκιμασμένη και πετυχημένη η συγκεκριμένη «συνταγή». Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις πέρα από το να φροντίσεις για το φαγητό και το ποτό, είναι να ζητήσεις από τους καλεσμένους σου να φέρουν μαζί τους το πιο άσχημο δώρο που κατάφεραν να βρουν στην αγορά, περιορίζοντάς τους σε ένα χαμηλό και συμβολικό ποσό. Κατά τη διάρκεια του πάρτι ο καθένας θα γράψει ένα χαρτάκι με το όνομά του και θα το τοποθετήσει σε ένα βάζο. Έπειτα από κλήρωση θα αποφασιστεί ποιανού το «άσχημο» δώρο καταλήγει σε ποιον.

White X-Mas Party

«I’ m dreaming of a white Christmas…» τραγουδούσε ο Sinatra και μας ενέπνευσε! Το concept είναι πολύ απλό. Εσύ, οι καλεσμένοι και το σπίτι σου θα «ντυθείτε» στα λευκά. Φούσκωσε πολλά άσπρα μπαλόνια, στόλισε το χώρο με άσπρα στολίδια, κορδέλες, κεριά, βρες ένα σχετικό outfit και ζήτα από τους παρευρισκόμενους να έχουν φορέσει και εκείνοι κάτι ανάλογο. Αν το λευκό σε δυσκολεύει ή δεν σε εκφράζει τόσο, μπορείς να επιλέξεις όποιο χρώμα σου ταιριάζει καλύτερα αρκεί να «θυμίζει» Χριστούγεννα.

Κάντε μία ανασκόπηση… παίζοντας

Γενικά έχε στο μυαλό σου πως τα παιχνίδια είναι μία καλή ευκαιρία να γνωριστούν καλεσμένοι που είναι άγνωστοι μεταξύ τους γλιτώνοντας πολλές άβολες στιγμές αμηχανίας. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι «γνωριμίας», θα πρέπει να ετοιμάσεις τόσες κάρτες όσοι και οι καλεσμένοι σου. Η κάθε κάρτα θα αναγράφει μία ερώτηση, όπως για παράδειγμα: «Ποια ήταν η στιγμή που γέλασες πιο πολύ τη χρονιά που πέρασε;» ή «Ποια ήταν για εσένα η πιο σημαντική γνωριμία που έκανες μέσα στο 2018;». Παίζοντας το παραπάνω παιχνίδι πριν ο χρόνος ο αλλάξει, θα είναι ένας τρόπος ο καθένας να κάνει μία mini ανασκόπηση της χρονιάς του, να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους και να μη μείνει κανείς στην «απέξω».