5 -πολύ πειστικοί- λόγοι για να δεις ΣΗΜΕΡΑ το Avengers: Infinity War

Γωγώ Φούντα
5 -πολύ πειστικοί- λόγοι για να δεις ΣΗΜΕΡΑ το Avengers: Infinity War

Mάχες, αθάνατοι και σέξι αγόρια: Κάποιος να μας βοηθήσει

Κακά τα ψέματα, έχουμε φτάσει πια σε ένα τέτοιο επίπεδο, που λίγα πράγματα μας συγκινούν. Ναι, μας λείπει η αθωότητα και ο ενθουσιασμός της νιότης αλλά κυρίως νέα ερεθίσματα και εμπειρίες. Και επειδή ξέρω ότι σου είναι μάλλον δύσκολο να κινήσεις για Παρά 5, χωρίς να έχεις την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη, σου έχω μία λύση, που και την αδρεναλίνη σου θα αυξήσει, και την καρδούλα σου θα κάνει να χτυπήσει πιο ρυθμικά.

Φίλη μου δεν ξέρω αν έχεις πάρει χαμπάρι ότι το Avengers: Infinity War είναι ήδη στις σκοτεινές αίθουσες. Και ok, ξέρω τι θα μου πεις: «Πωωω ποιος βλέπει τώρα ταινίες με σούπερ ήρωες και μάχες; Μήπως να δω καμιά ρομαντική κομεντί»; Να βλέπεις; Κάτι τέτοια με στενοχωρούν.

Και ξέρεις γιατί; Γιατί κυρία μου δε φτιάξανε εκεί στο Hollywood ολόκληρο υπερθέαμα αφιερωμένο στη γυναικεία λαγνεία και μόνο για να θέλεις εσύ να πας να δεις γλυκανάλατα ταινιάκια! Τι εννοείς δεν καταλαβαίνεις; Νομίζεις ότι πρόκειται για αντρική ταινία; Έχεις καταλάβει τι παίζει; Ή για την ακρίβεια: Έχεις καταλάβει ποιοι παίζουν; Σου έχω αριθμημένους λόγους για να πας απόψε κιόλας.

Chris Evans (Captain America): O Captain κοντεύει τα 100, έχει βιώσει Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έχει καταψυχθεί και έχει βγει από τον πάγο για να υπερασπιστεί τον κόσμο. Παράλληλα, παραμένει ατσαλάκωτος, θεωρητικός, κιμπάρης και γλυκός. Διαθέτει χερούκλα που δεν περνά απαρατήρητη, ωραίο καλοσχηματισμένο οπίσθια και την απόλυτη μαλλάρα της ταινίας. Σε βαθμό που απλά θέλεις να περάσεις από μέσα τα δάχτυλά σου! Αυτό.






Chris Hemsworth (Thor): Tι να πει κανείς για το βασιλόπουλο του Asgard, το ψηλό, με τις ατελείωτες πλάτες, την υπέροχη ξανθιά χαίτη και τα ματάκια τα μπλε σαν θάλασσες –με έπιασε το ποιητικό μου-. Ναι, ο Chris Hemsworth, έχει σφυρί, δύναμη, γοητεία και βαράει κόσμο. Επίσης είναι ελαφρώς ενδεδυμένος, κάτι που βολεύει τα μέγιστα το φιλοθεάμων κοινό. Ακούραστος, δίκαιος, τολμηρός, ηγέτης! Με λίγα λόγια ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί μετά το πιτόγυρο (βαρύ αυτό που ξεστομίζω).







Tom Hiddleston (Loki): Σε περίπτωση που δεν είσαι του ξανθού, εντυπωσιακού και λίγο… μπουνταλά (ε είναι λίγο), σου έχουμε την εναλλακτική που ακούει στο όνομα Loki! Ερμηνευτής, ο –so hot- Tom Hiddleston στον οποίο τα μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η αλλόκοτη σχέση του με την Taylor Swift. Κατά τα’ άλλα, βάζει μαύρη περούκα, γίνεται πιο χλωμός και από βαμπίρ, παίρνει το βλέμμα του σατανά και καίει καρδούλες. Loki μου, φτου σου να μη σε ματιάξουμε!







Robert Downey Jr (Iron Man): Πλούσιος, ψωνάρα, σίγουρος για τον εαυτό του, έξυπνος και κοσμογυρισμένος. Έχοντας σοβαρό τραυματισμό στην καρδούλα του, μάχεται ενάντια στο κακό, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και την αμφισβήτηση του κοινού. Ο Robert Downey Jr είναι σέξι ακόμα και με 100 κιλά πανοπλίας, και του συγχωρούμε εντελώς το ότι στα νιάτα του τα είχε με τη Sarah Jessica Parker! Σταθερή αξία στις καρδιές μας. Να τα λέμε κι αυτά.



Βenedict Cumberbatch (Doctor Strange): Εγγλέζος, γιατρός, έξυπνος, με ανήσυχο πνεύμα. Υπέροχα γαλανά μάτια και μία φωνή που σου προκαλεί ρίγη κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς. Ο Benedict Cumberbatch, πήγε μέχρι το Θιβέτ για να θεραπεύσει το χέρι του, γνώρισε το διαλογισμό και τα έβαλε με τους κακούς του κόσμου τούτου. Ξέρεις ποια είναι η μαγκιά αυτού του σέξι αγοριού; Τα κάνει όλα με το μυαλό του το τέρας.