3 τρόποι για να γιορτάσεις τον ερχομό του καλοκαιριού

3 τρόποι για να γιορτάσεις τον ερχομό του καλοκαιριού

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, σημείωσε πως είναι δροσεροί, μοναδικοί και… αρκετά γιορτινοί!

Οι ημέρες μεγάλωσαν, ο ήλιος βρίσκεται σταθερά στον ουρανό και οι θερμοκρασίες μοιάζει να ανεβαίνουν σταδιακά. Βάσει των παραπάνω στοιχείων, μπορείς πια να καταλάβεις πως το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά. Υπάρχει καλύτερος λόγος για να ξεκινήσεις να γιορτάζεις την κάθε σου μέρα; Ήρθε η ώρα, να ψάξεις για να βρεις τρόπους που θα κάνουν το καλοκαίρι σου αξέχαστο, πριν καν ξεκινήσει.

Μετά από μεγάλη έρευνα και με μικρή δυσκολία, καταλήξαμε στους παρακάτω τρεις τρόπους για να γιορτάσεις τον ερχομό του καλοκαιριού. Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, σημείωσε πως είναι δροσεροί, μοναδικοί και… αρκετά γιορτινοί!

Διάλεξε ποια βόλτα σου ταιριάζει καλύτερα μετά το γραφείο

ben n jerrys2

Όπως ήδη αναφέραμε παραπάνω, οι ημέρες μεγαλώνουν και ο καιρός φτιάχνει. Τι καλύτερο από το να γιορτάσεις το καλοκαίρι με μία βόλτα στην Μαρίνα Φλοίσβου ή στο Φάληρο απολαμβάνοντας τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος δίπλα στη θάλασσα. Εάν βέβαια, αυτή τη βόλτα τη βρίσκεις λίγο απίθανη, δοκίμασε να απολαύσεις ένα δροσερό cocktail με τους φίλους σου σε κάποια από τις ταράτσες της Αθήνας. Με θέα την Ακρόπολη και την καλύτερη παρέα που θα μπορούσες να έχεις, δεν χρειάζεται να περιμένεις τα γενέθλιά σου για να γιορτάσεις. Όμως, όλα αυτά θα ήταν ακόμη καλύτερα, εάν είχες και ένα παγωτό στο χέρι…

Άδραξε τη μέρα με τη νέα γεύση… Birthday Cake από τα Ben & Jerry’s

ben n jerrys3

Ξεκίνα να μετράς τα δροσερά παγωτά του καλοκαιριού από τώρα! Διότι, τα Ben & Jerry’s έβγαλαν την πιο ιδιαίτερη και γιορτινή γεύση του καλοκαιριού. Μεγάλα κομμάτια, μοναδικά σιρόπια και όλα όσα περίμενες από τα αγαπημένα σου παγωτά… μόνο που αυτή την φορά «φωνάζουν» τη γεύση της τούρτας σου!

Δεν χρειάζεται να έχεις γενέθλια ή επέτειο για να σβήσεις μια τούρτα. Τώρα -εκτός από τα Σαββατοκύριακα- μπορείς να γιορτάσεις και τον ερχομό του καλοκαιριού. Διότι, πάντα υπάρχει χώρος για ένα κέικ! Οι Gurus των γεύσεων Ben & Jerry’s σου παρουσιάζουν ένα παγωτό που θα σου μείνει αξέχαστο! Το ‘Birthday Cake’ είναι η απόλυτη γεύση παγωτό κέικ βανίλια, με ροζ ζαχαρόπαστα, σιρόπι φράουλας και ολόκληρα κομμάτια κέικ, μέσα σε ένα γευστικά ανεπανάληπτο κύπελο!

Πιάσε το κουτάλι και κάνε τη δική σου μικρή επανάσταση στις γιορτές γιατί… το κερασάκι πάνω στο κέικ, είναι ότι όλα τα συστατικά φέρουν πιστοποίηση Fairtrade και πως το παγωτό παρασκευάζεται με γάλα από τα οικογενειακά αγροκτήματα Caring Dairy.

Μην ξεχνάς πως κάποιος από τους 7,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη έχει γενέθλια, κι αν αυτό δεν μοιάζει να σε παρηγορεί αρκετά, σκέψου πως φέτος τα Ben & Jerry’s κλείνουν τα 40! Το Birthday Cake, λοιπόν, είναι ο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσετε παρέα με μια τούρτα μοναδική: frosting, σιρόπι φράουλας, κομμάτια κέικ!

Καθημερινή προβολή στα θερινά σινεμά της Αθήνας

ben n jerrys4

Εάν δεν είσαι για πολλά και η Αθήνα σε «κουράζει», πάρε το παγωτάκι σου και πήγαινε να γιορτάσεις την αρχή της σεζόν των θερινών σινεμά της πόλης. Διότι, είναι και αυτός ένας πολύ σοβαρός λόγος για να απολαύσεις ένα Birthday Cake παγωτό από τα Ben & Jerry’s παρέα με την αγαπημένη σου ταινία, ένα ελαφρύ ζακετάκι και τον ξάστερο ουρανό της Αθήνας. Πιάσε κουτάλι λοιπόν, και ετοιμάσου να γιορτάσεις έναν χωρισμό, μια νέα σχέση, μια καινούργια φιλία, τον χρόνο που έχεις για τον εαυτό σου, τα θερινά σινεμά και φυσικά, τα 40 χρόνια των Ben & Jerry’s!

Σου βρήκαμε τους λόγους, διάλεξε τον τρόπο!