Release Athens - Autumn Edition: Ζήσαμε την απόλυτη 90s μουσική εμπειρία...

Release Athens - Autumn Edition: Ζήσαμε την απόλυτη 90s μουσική εμπειρία...

...με το Aztrek by Reebok Classic

Και μετά τις διακοπές τι; Αφήσαμε πίσω τα νησιά και τις ξέγνοιαστες στιγμές και επιστρέψαμε στην πόλη. Ευτυχώς η Αθήνα δεν κοιμάται ποτέ και μας δίνει πάντα αφορμές για να περνάμε καλά και να κάνουμε λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητά μας. Μία από τις κορυφαίες δικές μας στιγμές ήταν το Autumn Edition του Release Festival, όπου υποδεχτήκαμε το Φθινόπωρο με πολλή μουσική, στυλ και αέρα 90s!

Και φυσικά, ο Σεπτέμβρης δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, από μία μεγάλη φαντασμαγορική συναυλία. Οι Chemical Brothers κατέλαβαν τη σκηνή στις 8 Σεπτεμβρίου, μας ξεσήκωσαν και μας έκαναν να χορεύουμε στους ρυθμούς της μουσικής τους μαζί με ακόμη 6.500 ανθρώπους, στο μοναδικό σόου τους στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας.

Το απόλυτο dance party μας ταξίδεψε στα 90s και απέδειξε πως το Φθινόπωρο μπορεί να γίνει πιο διασκεδαστικό, μέσα από event όπως αυτό. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που φτάσαμε στον χώρο μπήκαμε στο κλίμα. Περιμένοντας την έναρξη της συναυλίας, βρήκαμε χρόνο για να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Ξεκινήσαμε με μία επίσκεψη στο «stop and stare» booth της Reebok Classic που κυριαρχούσε στον χώρο και συγκέντρωνε τα βλέμμα. Τι εννοούμε;

Στο booth που καταλάβαμε ότι το 90s vibe ήρθε για να μείνει!

Το booth έμοιαζε με τεράστια παλιά τηλεόραση που είχε ενσωματωθεί αρμονικά στον χώρο και μας μετέφερε αυτόματα στην ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, προετοιμάζοντάς μας για την μπάντα από το Manchester. Τον ρυθμό έδινε μία ομάδα χορευτών που εντυπωσίαζαν με τις χορευτικές τους κινήσεις, φορώντας το εμβληματικό old-school sneaker, το Aztrek της Reebok Classic, που απογείωνε το 90s feel του booth. Μας προσκάλεσαν να δείξουμε τις πιο εντυπωσιακές μας φιγούρες και φυσικά δεχτήκαμε την πρόκληση!

Κάπως έτσι και εμείς, όπως και όσοι πέρασαν από εκεί, βγήκαμε στην τηλεόραση και γίναμε οι πρωταγωνίστριες ενός πανοραμικού video, το οποίο και στη συνέχεια λάβαμε με email! Κρατήσαμε για πάντα ζωντανή τη δική μας μαγική χορευτική στιγμή από την απόλυτη συναυλία του Φθινοπώρου. Κάθε φορά που το βλέπουμε, ζωντανεύουμε το feel της βραδιάς και αντλούμε έμπνευση για τις πιο cool εμφανίσεις, που μας θυμίζουν μία πιο ανέμελη εποχή.

ddddttt copy

Πώς θα υιοθετήσεις το απόλυτο 90s στυλ;

Στο Release Athens - Autumn Edition ζήσαμε αξέχαστες στιγμές και πήραμε μαθήματα στυλ εμπνευσμένα από τα 90s. Αν, λοιπόν, θέλεις και εσύ να υιοθετήσεις το στυλ της πιο cool εποχής, τότε έχουμε το «μυστικό» για να τα καταφέρεις.

Το Aztrek, που κάνει την επανεμφάνισή του θα μετατρέψει κάθε outfit σε fashion statement! Δημιουργήθηκε το 1993, άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και έκανε τη Reebok Classic ένα από τα πιο ισχυρά brands στο running. Σήμερα, επιστρέφει και μας εμπνέει να αισθανόμαστε άνετα, να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε λίγο περισσότερο!

Το νέο Aztrek διατηρεί στοιχεία από τη σχεδιαστική κληρονομιά του: Η μεγάλη σόλα και η τεχνολογία Hexalite παραμένουν, όπως και το λευκό πάνω μέρος, το logo σε μαύρο για να κάνει αντίθεση, καθώς και οι ανακλαστικές 3Μ λεπτομέρειες και τα έντονα χρώματα. Μεσαία σόλα με κινούμενα πλαίσια και έντονα σχέδια στην εξωτερική σόλα συμπληρώνουν το εντυπωσιακό σχέδιο και το κάνουν ένα πραγματικά από τα πιο κομψά sneakers.

6655555

Άλλωστε, όπως αναφέρει και η hip fashion blogger, Νάνσυ Σπαθή, aka Nansoumou, την οποία συναντήσαμε στη συναυλία! «Το live ήταν απλά εκπληκτικό, γεμάτο ενέργεια και απίστευτες μουσικές! Το vibe ήταν τόσο δυνατό που δεν σταματήσαμε να χορεύουμε όλη τη νύχτα! Όλα αυτά χάρη στο πιο cool και άνετο παπούτσι της φετινής σεζόν, το Aztrek από τη Reebok Classic!». Το ίδιο πιστεύει και η fashion designer, Ευσταθία Τζόβα, που δήλωσε «Back to the 90s all at once με Chemical Brothers και Aztrek! Ήταν μια καταπληκτική μουσική εμπειρία παρέα με τη Reebok Classic και το υπέροχο booth της».

Μαζί τους συμφωνεί και ο ηθοποιός Ορέστης Καρυδάς: «Άψογη διοργάνωση, φουτουριστικό περιβάλλον όπου ήχος και εικόνα συναντήθηκαν, δυναμιτίζοντας τη βραδιά. Το old school high fashion μοντέλο Aztrek της Reebok Classic σε κάνει να μην θέλεις να σταματήσεις να χορεύεις ποτέ».

Αυτά τα παπούτσια σίγουρα θα κάνουν και εσένα να μη θέλεις να σταματήσεις να χορεύεις ποτέ! Με καλή μουσική και το νέο Aztrek μπορείς να φέρεις την ανανέωση που «επιβάλλει» το Φθινόπωρο. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για νέα ξεκινήματα. Τόλμησε, λοιπόν, να αρχίσεις από το στυλ σου!

vvbb

Μάθε περισσότερα για το Aztrek OG στο http://fitness.reebok.gr/aztrek/ και αναζήτησε το στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα sneaker stores.