Ζήσε την απόλυτη digital shopping εμπειρία στο πρώτο Virtual Reality κατάστημα!

Ζήσε την απόλυτη digital shopping εμπειρία στο πρώτο Virtual Reality κατάστημα!

Είσαι digital κορίτσι και αυτό σημαίνει ότι θέλεις να βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα μπροστά -ό,τι και αν κάνεις.

Αν παρακολουθείς τις τεχνολογικές εξελίξεις, λοιπόν, τότε μάλλον γνωρίζεις ήδη πως η εικονική πραγματικότητα είναι ό,τι πιο «hot» υπάρχει και σε ό,τι αφορά στο shopping!

Το να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου, βιώνοντας τη μοναδική εμπειρία ενός καταστήματος σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας είναι σίγουρα κάτι το μοναδικό και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αξίζει να επισκεφτείς το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην Ελλάδα! Ναι, είναι γεγονός και εμείς θα σου αποκαλύψουμε όλα όσα χρειάζεσαι για να οργανώσεις την πιο digital εξόρμηση στην πόλη με την παρέα σου.

Το special αυτό κατάστημα αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Vodafone Ελλάδας με τη Samsung Electronics Hellas και θα το ανακαλύψεις το επόμενο διάστημα. Για την ακρίβεια, θα το βρεις στο The Mall Athens, στο Μαρούσι, από τις 15 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου.

Είσαι έτοιμη για την πιο digital εμπειρία στο shopping;

Αν το επισκεφτείς, το σίγουρο είναι πως θα βιώσεις μια μοναδική shopping εμπειρία. Τι ακριβώς θα κάνεις στο Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung; Θα μπορέσεις, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσεις το Samsung Gear VR για να δεις σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών τα πιο εξελιγμένα smartphones και τις πιο «έξυπνες» συσκευές σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα! Τι θα έλεγες, επίσης, αν μάθαινες ότι θα έχεις και τον δικό σου ψηφιακό βοηθό; Ναι, είναι αλήθεια και μάλιστα, θα σε καθοδηγήσει ώστε να βρεις εύκολα ό,τι θες από το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην χώρα!

Βέβαια, αφού χαρείς τη μοναδική αυτή ψηφιακή εμπειρία και όταν βρεις αυτό που ψάχνεις στο VR Store, θα το πάρεις με απόλυτη ασφάλεια και αμεσότητα στο φυσικό κατάστημα Vodafone και μάλιστα, με έκπτωση 40%!

p1

Απογείωσε το ψηφιακό σου ταξίδι

Πρόκειται πραγματικά για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Virtual Reality που θα απογειώσει το ψηφιακό σου ταξίδι και θα φέρει στην καθημερινότητά σου ένα στιγμιότυπο από το μέλλον, αφού η επιλογή και η παραγγελία των προϊόντων γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω εικονικής πραγματικότητας! Σύμφωνα, άλλωστε, με τον Διευθυντή Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Άρη Γεωργόπουλο, στόχος του νέου αυτού εγχειρήματος είναι «να οδηγήσουμε τους πελάτες μας στο μέλλον μέσα από συναρπαστικές νέες τεχνολογίες, όπου η ζωή τους θα γίνεται καλύτερη». Σε έναν κόσμο, δηλαδή, «με μεγαλύτερη ταχύτητα πρόσβασης στην πληροφορία, περισσότερες ανέσεις στην καθημερινή ζωή, απεριόριστες επιλογές επικοινωνίας και ψυχαγωγίας».

Η αλήθεια είναι ότι, όπως ανέφερε και ο Διευθυντής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, Άρης Παρασκευόπουλος, «η Samsung έχει μακρά ιστορία ως πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών, που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και μεταφέρουν τους πελάτες της σε μια εκπληκτική νέα πραγματικότητα». Σύμφωνα με τον ίδιο, «με το πρώτο κατάστημα Virtual Reality στην Ελλάδα, στόχος μας ήταν να επανασχεδιάσουμε την εμπειρία αγορών». Μέσα από αυτό «δεν συνδυάζουμε μόνο την τεχνογνωσία μας σε hardware και software, αλλά και την πρωτοπορία μας στη δημιουργία ευκαιριών και εμπειριών, που λίγο καιρό πριν φάνταζαν αδύνατες», υπογράμμισε ακόμη ο κ. Παρασκευόπουλος.

p2

Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις την πιο digital εμπειρία και στο shopping, μην παραλείψεις να επισκεφτείς το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην Ελλάδα! Η εικονική πραγματικότητα είναι «must» και θα το σίγουρο είναι πως θα πάει την εμπειρία των αγορών σου σε άλλο επίπεδο!