AVRA Wave: Το «κύμα υποστήριξης» που με έκανε να πιστέψω στις δυνάμεις μου!

AVRA Wave: Το «κύμα υποστήριξης» που με έκανε να πιστέψω στις δυνάμεις μου!

Χρειαζόμουν ένα μήνυμα εμψύχωσης, μία ΑΥΡΑ υποστήριξης για να κάνω το επόμενο βήμα.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα φοβόμουν να ρισκάρω και να πιστέψω στις δυνάμεις μου. Πάντα αγχωνόμουν με το παραμικρό και άφηνα τις ανασφάλειές μου να με κρατούν πίσω. Το γεγονός αυτό ήταν αρκετό για να μου στερήσει πολλές μικρές στιγμές ενθουσιασμού. Χρειαζόμουν ένα μήνυμα εμψύχωσης, μία ΑΥΡΑ υποστήριξης για να κάνω το επόμενο βήμα.

Όσο παράξενο και αν φαντάζει, την ώθηση για να πετύχω τον στόχο μου -ο οποίος ήταν το να τρέξω στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 17 Μαρτίου- μου την έδωσε ένα βίντεο που έτυχε να δω πρόσφατα στο Διαδίκτυο και το οποίο αναφερόταν στο AVRA Wave, σε ένα νέο «κύμα» συμπαράστασης που δημιουργεί μία κοινότητα για όλους τους δρομείς και τους υποστηρικτές τους.

Ήθελα να ξεκινήσω τρέξιμο, αλλά δεν ένιωθα σίγουρη για το πώς μπορούσα να κάνω την αρχή. Το να βγω μόνη μου στους δρόμους της Αθήνας και να τρέξω ήταν για εμένα μεγάλη υπόθεση. Την τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει ήθελα απλώς να επιστρέψω σπίτι μου… τρέχοντας. Ωστόσο, την ημέρα που είδα εκείνο το βίντεο, κάτι άλλαξε μέσα μου. Αισθάνθηκα πως είχε έρθει η ώρα να φροντίσω την ΑΥΡΑ μου και για να το κάνω αυτό, έπρεπε να παραδεχτώ ότι είχα ανάγκη από ένα «κύμα» υποστήριξης που θα με βοηθούσε να μην εγκαταλείψω την προσπάθειά μου, αλλά να συνεχίσω και να φτάσω ως το τέρμα.

777

Το «κύμα» υποστήριξης και η ώθηση που χρειαζόμουν

Για να πετύχω τους στόχους μου, δηλαδή να κάνω το τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς μου και να τρέξω στον Ημιμαραθώνιο, ήξερα πως έπρεπε να δω τα πράγματα με μία περισσότερο αισιόδοξη ματιά. Και ναι, τα παρακάτω βήματα ήταν αρκετά για να με βοηθήσουν να αγαπήσω το τρέξιμο και να αρχίσω να προπονούμαι δυναμικά για τον Ημιμαραθώνιο. Στην περίπτωση, λοιπόν, που χρειάζεσαι και εσύ μία ώθηση για να πετύχεις τον δικό σου wellbeing στόχο, σίγουρα αξίζει να τα ακολουθήσεις!

Βήμα 1: Δημιούργησα το δικό μου «κύμα» υποστήριξης

Το πρώτο βήμα που έκανα ήταν να δημιουργήσω το δικό μου «κύμα» υποστήριξης, το προσωπικό μου… fan club. Επικοινώνησα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τα ενημέρωσα πως θα λάμβανα μέρος στον Ημιμαραθώνιο. Ήξερα ότι ανακοινώνοντας επισήμως την απόφασή μου, δεν θα μπορούσα να κάνω πίσω. Ζήτησα, επίσης, από την καλύτερή μου φίλη, η οποία συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια σε μαραθωνίους, να με υποστηρίξει.

Βήμα 2ο (και SOS): Έγινα μέλος του AVRA Wave!

Το δεύτερο και πιο σημαντικό βήμα σε αυτή την προσπάθειά μου, όμως, πραγματοποιήθηκε την ημέρα που αποφάσισα να γίνω μέλος του AVRA Wave, του «κύματος» συμπαράστασης που δημιούργησε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ για να ενώσει όλους τους δρομείς! Πρόκειται για μία δρομική κοινότητα που αποτελείται από δρομείς και τους υποστηρικτές τους και η οποία ουσιαστικά, φέρνει κοντά στους αθλητές τους δικούς τους ανθρώπους, στο απαιτητικό αυτό «ταξίδι».

Φέτος, για πρώτη φορά, το ηχηρό μήνυμα του AVRA Wave θα «πλημμυρίσει» αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Είναι μία αύρα που «αγκαλιάζει» για πρώτη φορά όλους τους υποστηρικτές των δρομέων και τους ενώνει σε ένα μοναδικό κύμα συμπαράστασης, το οποίο σε ακολουθεί μέχρι τον τερματισμό -για να είσαι σίγουρη πως θα πετύχεις τον στόχο σου!



Πώς θα γίνεις και εσύ μέρος του AVRA Wave

Το μόνο που θα χρειάστηκε να κάνω για να βρεθώ σε αυτή την εμψυχωτική κοινότητα, ήταν να μπω στη σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Facebook -και το ίδιο έκαναν και οι φίλες μου.

Γιατί αξίζει να γίνεις και εσύ μέρος της ξεχωριστής αυτής κοινότητας; Διότι θα αισθανθείς σίγουρη πως θα φτάσεις φέτος στο τέρμα έχοντας την υποστήριξη που χρειάζεσαι, γιατί θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις συμμετοχές με την AVRA Running Team και φυσικά, αλλά και πολλά άλλα δώρα υποστήριξης.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι, όμως, πως ακόμη και αν δεν λάβεις μέρος στον μοναδικό αυτόν αγώνα, συμμετέχοντας στο AVRA Wave θα μπορέσεις να ενισχύσεις από την πλευρά σου την προσπάθεια του αγαπημένου σου δρομέα και να μοιραστείς μαζί του το δικό σου μήνυμα εμψύχωσης, το οποίο θα «ηχήσει» στα αυτιά του για να τον ωθήσει να δώσει τον

1111111

Είτε αποφασίσεις να τρέξεις φέτος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας αλλά και σε πολλές ακόμη μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, είτε να υποστηρίξεις με τα δικά σου μηνύματα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να θυμάσαι πως η ΑΥΡΑ της επιτυχίας είναι μεταδοτική και κάθε φορά που ένας δρομέας τα καταφέρνει και τερματίζει, τα καταφέρνει μαζί του και ο δικός του άνθρωπος!