Μήπως το alter ego σου διασκεδάζει πιο πολύ από εσένα;

Μήπως το alter ego σου διασκεδάζει πιο πολύ από εσένα;

Η ουσία, λοιπόν, είναι να περνάς όσο καλά δείχνεις και να διασκεδάζεις όσο το alter ego σου στα social media -και ακόμη περισσότερο- και το «κλειδί» για να πετύχεις τα παραπάνω βρίσκεται στο Νever Stop Playing!

Στο λένε οι φίλες σου και το αισθάνεσαι και εσύ. Τους τελευταίους μήνες χαμογελάς λιγότερο και κάθε μέρα βρίσκεις μία αφορμή για να γκρινιάξεις. Μπορεί στις φωτογραφίες που «ανεβάζεις» στο Instagram να δείχνεις ανέμελη, super fun και άκρως κοινωνική, ωστόσο, όσο και αν δεν θέλεις να το παραδεχθείς, δεν διασκεδάζεις ουσιαστικά.

Πόζες με ψεύτικα χαμόγελα, φωτογραφίες γεμάτες «ενθουσιασμό» από τα πιο «hot» σημεία της πόλης και παρεΐστικα ενσταντανέ που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Με λίγα λόγια, το alter ego σου -και δη το διαδικτυακό- δείχνει να περνάει καλύτερα από εσένα και αυτό σίγουρα… είναι μείον σου. Τι νόημα έχει, άλλωστε, να πιστεύει ο κοινωνικός σου περίγυρος πως η καθημερινότητά σου είναι μία «παιδική χαρά» όταν εσύ δυσκολεύεσαι να χαμογελάσεις ή αισθάνεσαι πως η καθημερινότητά σου αρχίζει να έχει εκπληκτικές ομοιότητες με εκείνη της… 80χρονης γιαγιά σου;

Η ουσία, λοιπόν, είναι να περνάς όσο καλά δείχνεις και να διασκεδάζεις όσο το alter ego σου στα social media -και ακόμη περισσότερο- και το «κλειδί» για να πετύχεις τα παραπάνω βρίσκεται στο Νever Stop Playing!

Πρόκειται για μία «φιλοσοφία ζωής» που σε καλεί να βγάλεις στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις μέσα σου, που σου ζητά να μην παίρνεις τα πράγματα τόσο σοβαρά, που σε προκαλεί να βγεις για λίγο από το comfort zone σου και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τις μικρές στιγμές της ζωής. Παρακάτω, λοιπόν, θα μάθεις πώς θα κάνεις το #NeverStopPlaying μέρος της δικής σου καθημερινότητας και θα βρεις ξανά τη διάθεση που χρειάζεσαι για να διασκεδάσεις επί της ουσίας -και όχι μόνο στο Instagram!

Γίνε η απόλυτη pleasure seeker: Στο κυνήγι της αναζήτησης της απόλαυσης, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσπαθήσεις να βρεις ξανά τη διάθεση να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες, νέες γεύσεις και νέα μονοπάτια. Προσπάθησε να αναζητάς την απόλαυση όπου και αν βρίσκεσαι και ό,τι και αν κάνεις: Σε μία συζήτηση με μία συνάδελφο στο γραφείο, σε ένα ποτήρι καφέ, σε ένα Magic Κύπελλο White Chocolate & Cookies, σε έναν περίπατο στην πόλη, σε ένα νέο ζευγάρι σκουλαρίκια, σε μία «καλημέρα», σε μία «αγκαλιά». Η έμπνευση που χρειάζεσαι μπορεί να βρίσκεται στην επόμενη γωνία ή το πλησιέστερο περίπτερο! Να θυμάσαι πως τα πράγματα που έχουν τελικά αξία στη ζωή και μπορούν να σου προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση είναι πιο απλά από ό,τι πιστεύεις. Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι να προτιμήσεις την ποιότητα αντί για την ποσότητα, τόσο σε ό,τι αφορά στους φίλους σου όσο και στις αγαπημένες γεύσεις ή το στυλ σου.

styl

Πες «ναι» στις αυθόρμητες εμπειρίες: Η φιλοσοφία του «Νever Stop Playing» σε θέλει, επίσης, να λες πιο πολλά «ναι» σε καθημερινό επίπεδο και να είσαι περισσότερο «ανοιχτή» στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για αυθόρμητες εμπειρίες. Όπως ακριβώς όταν ήσουν παιδί, έτσι και τώρα, προσπάθησε να μην φοβάσαι να βγεις εκτός προγράμματος και δοκίμασε να βάλεις τον εαυτό σου σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Θα σε βοηθήσουν να βγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να δημιουργήσεις νέες, έντονες αναμνήσεις που θα σε συντροφεύσουν για μία ζωή. Αυτές τις αυθόρμητες εμπειρίες θα θυμάσαι όταν περάσουν τα χρόνια και αυτές ακριβώς οι έντονες στιγμές θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ένα πηγαίο αίσθημα χαράς. Ναι στον αυθορμητισμό και όχι στη ρουτίνα, λοιπόν!

monopati

Επέτρεψε ένα απολαυστικό τρατάρισμα στον εαυτό σου: Ναι, έξω μυρίζει ήδη Καλοκαίρι και για να βγεις στην παραλία με την αυτοπεποίθηση σου σε τουλάχιστον ικανοποιητικά επίπεδα, αυτή την περίοδο έχεις μετατρέψει το γυμναστήριο στο δεύτερό σου σπίτι και μετράς τις θερμίδες που έχει η κάθε σου μπουκιά. Μέτρον άριστον όμως, όπως έλεγαν και οι προγονοί μας. Ακολουθώντας μία άκρως αυστηρή διατροφή και εξουθενώνοντας τον εαυτό σου σε καθημερινό επίπεδο, δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το «μυστικό» είναι να ακολουθείς έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής χωρίς στερήσεις και υπερβολές. Φρόντισε, λοιπόν, να μην φοβάσαι να προσφέρεις στον εαυτό σου μικρά, απολαυστικά τραταρίσματα, να ενδίδεις όποτε το αισθάνεσαι σε γεύσεις που ξυπνούν το παιδί μέσα σου. Χαλάρωσε, δηλαδή, και φάε ένα ξυλάκι παγωτό με πραγματικά κομμάτια cookies.

Μην λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου τις κοινωνικές προσδοκίες: Η πίεση που όλες μας νιώθουμε συχνά από τον κοινωνικό μας περίγυρο είναι μεγάλη και οι προσδοκίες που συχνά πιστεύουμε πως οι άλλοι έχουν από εμάς είναι σίγουρα πολλές. Τι σημασία έχει όμως, να ζούμε για τους γύρω μας; Τι νόημα έχει να παρουσιάζομε προς τα έξω ένα πρόσωπο που δεν έχει σχέση με όλα όσα πραγματικά είμαστε και θέλουμε; Κάνοντας το Νever Stop Playing μέρος της καθημερινότητάς σου, θα καταλάβεις πως αν θέλεις να μάθεις να διασκεδάζεις ουσιαστικά, τότε πρέπει να είσαι αυθεντική απέναντι στον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Μπορείς να είσαι «παιχνιδιάρα» και ταυτόχρονα σοβαρή και επαγγελματίας, μπορείς να είσαι σοφιστικέ και παράλληλα ατημέλητη. Μπορείς να είσαι όλα αυτά μαζί και δεν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των γύρω σου για να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου και να συνεχίσεις να ψάχνεις το δικό σου «μονοπάτι».

Στην επόμενη φωτογραφία που θα «ανεβάσεις» στο Instagram, λοιπόν, φρόντισε να περνάς καλύτερα από το alter ego σου και άφησε την παιδική πλευρά του ενήλικου χαρακτήρα σου να βγει στην επιφάνεια. Τι πιο γοητευτικό υπάρχει, άλλωστε, από μία γυναίκα με ένα πραγματικό χαμόγελο και ένα παγωτό στο χέρι; Πίστεψέ μας, το hashtag #NeverStopPlaying θα κάνει τη διαφορά στο επόμενο post σου!