Νever Stop Playing: Έτσι θα αποκτήσεις το «παιχνιδιάρικο» και σοφιστικέ στυλ που θέλεις

Νever Stop Playing: Έτσι θα αποκτήσεις το «παιχνιδιάρικο» και σοφιστικέ στυλ που θέλεις

Με κεντρικό motto το Never Stop Playing, το εν λόγω trend θέλει να μην σταματάς να «παίζεις», να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής.

Ιούνιος. Αποτελεί τον ιδανικό μήνα για ανανέωση και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σε βρίσκει να αναζητάς τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τα οποία θα συνοδεύσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Ποια είναι λοιπόν, τα trends τα οποία θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν και τα οποία αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τις beauty και fashion επιλογές σου;

Οι προτάσεις είναι πολλές όμως, μία είναι εκείνη οποία ξεχωρίζει και κατά την άποψή μας, αξίζει να ακολουθήσεις. Είναι η τάση εκείνη η οποία θέλει να είσαι εκλεπτυσμένη και παράλληλα παιχνιδιάρα, σοφιστικέ και την ίδια ώρα απίστευτα γλυκιά. Με κεντρικό motto το Never Stop Playing, το εν λόγω trend θέλει να μην σταματάς να «παίζεις», να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, όπου και αν βρίσκεσαι και ό,τι και αν συμβαίνει γύρω σου. Με λίγα λόγια, σε καλεί να γίνεις λίγο πιο αυθόρμητη και να βγάλεις στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις μέσα σου, χωρίς να χάσεις το στυλ και την κομψότητά σου.

Το πώς θα καταφέρεις να πετύχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα μέσα από τις δύο αυτές αντιθέσεις, δεν είναι δύσκολο. Σκέψου απλώς το νέο Magic White Chocolate & Cookies. Όπως η λευκή σοκολάτα και η εκλεπτυσμένη γεύση «παίζουν» και «δένουν» άψογα με τα τραγανά κομμάτια cookies, έτσι και εσύ θα «παίξεις» με το στυλ σου, προκειμένου να δείχνεις κλασική και ταυτόχρονα ανάλαφρη. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να πάρεις εγκαίρως ιδέες!

«Παίξε» με τις αντιθέσεις

Αξιοποίησε την ανάλαφρη και «παιχνιδιάρικη» ατμόσφαιρα της εποχής προκειμένου να πάρεις μερικά στυλιστικά ρίσκα. Μη διστάσεις να φορέσεις ρούχα γεμάτα αντιθέσεις. «Παίξε» με τα διαφορετικά χρώματα και μοτίβα, επιμένοντας σε κομμάτια κλασικά. Οι σωστές επιλογές δεν θα σε απογοητεύσουν.

apogohtteusoun

Προμηθεύσου με «παιχνιδιάρικα» αξεσουάρ

Αν θέλεις να διασκεδάσεις και παράλληλα να εντυπωσιάσεις με τα outfits σου αυτή τη σεζόν, τότε καλό είναι να εστιάσεις στα κατάλληλα αξεσουάρ. Δηλαδή, τα κομμάτια εκείνα τα οποία με μία κίνηση θα δώσουν στα σοφιστικέ look σου το απαραίτητο playful «άγγιγμα» που χρειάζονται. Από πολύχρωμα κα εντυπωσιακά belt bags μέχρι «παιχνιδιάρικα» αξεσουάρ για τα μαλλιά, δηλαδή κορδέλες, τσιμπιδάκια και κλιπ με πεταλούδες (ναι, όπως εκείνα που φορούσες στα 90s και τώρα κάνουν δυναμική επιστροφή).

Δοκίμασε τα πιο fun make-up trends beauty

Τέλος, ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις εύκολα το «παιχνιδιάρικο» και παράλληλα σοφιστικέ στυλ που επιτάσσει η τάση Never Stop Playing που ξεχωρίσαμε, δοκίμασε να εστιάσεις την προσοχή σου στο μακιγιάζ. Επίλεξε κλασικά σύνολα σε ό,τι αφορά στα ρούχα σου και επέμεινε στις ουδέτερες αποχρώσεις. Δώσε στις εμφανίσεις σου το απαραίτητο playful touch, μέσα από διασκεδαστικές make-up επιλογές. Και σε αυτή την περίπτωση, «παίξε» με τα χρώματα για να αποκτήσεις το γλυκό και «παιχνιδιάρικο» αποτέλεσμα που θέλεις.

theleis

Κάνε, λοιπόν, εγκαίρως τις επιλογές σου διότι έξω μυρίζει ήδη καλοκαίρι και το hashtag #NeverStopPlaying κάνει ήδη τον γύρο των social media.

#NEVERSTOPPLAYING