4 τρόποι να «καλομάθεις» τον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι!

4 τρόποι να «καλομάθεις» τον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι!

Ήλιος, θάλασσα, αντηλιακό με έντονο άρωμα, φρεσκοψημένος ελληνικός καφές και ό, τι άλλο σε κάνει χαρούμενo πρέπει να βρει χώρο στην καθημερινότητα σου!

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα, να κάνεις ένα pause από την καθημερινότητα και να θυμηθείς ξανά όλα αυτά που σε κάνουν να χαμογελάς. Ήλιος, θάλασσα, αντηλιακό με έντονο άρωμα, φρεσκοψημένος ελληνικός καφές και ό, τι άλλο σε κάνει χαρούμενo πρέπει να βρει χώρο στην καθημερινότητα σου! Γι’ αυτό σχεδιάσαμε για σένα μια μέρα μόνο για… σένα. Γιατί το αξίζεις!

  1. Απόλαυσε ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ σε μια ηλιόλουστη ταράτσα

Άδραξε τη μέρα και μην αφήσεις στιγμή να πάει χαμένη! Ξύπνα νωρίς το πρωί, διάλεξε μία ηλιόλουστη ταράτσα με θέα και παράγγειλε ένα φλιτζάνι καφέ Λουμίδης Παπαγάλος. Το άρωμα του ελληνικού καφέ θα σε ηρεμήσει και θα σε ταξιδέψει. Μη βιαστείς να τον πιείς! Δώσε σε κάθε γουλιά τον χρόνο που της αξίζει, δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που του αξίζει για να ηρεμήσει και να απολαύσει τον ήλιο που ζεσταίνει το πρόσωπο σου.

  1. Κάνε μια βόλτα με το ποδήλατο δίπλα στη θάλασσα

Η θάλασσα είναι από μόνη της πηγή ηρεμίας και χαλάρωσης. Πάρε το ποδήλατό σου, ή νοίκιασε ένα αν δεν έχεις, ξεκίνα τις ορθοπεταλιές και άσε το θαλασσινό αεράκι να σε παρασύρει. Σταμάτα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να απολαύσεις τη θέα ή/και να βγάλεις φωτογραφίες! Και φυσικά, ολοκλήρωσε τη βόλτα σου σε ένα από τα επιλεγμένα cafe που μπορείς να βρεις για να απολαύσεις έναν Λουμίδη frio γιατί έκαστος στο είδος του, τώρα και με πάγο!

LOUMIDIS FRIO TAG OOH FRAME
  1. Άκουσε δυνατά μουσική στο μπαλκόνι

Μουσική ευφραίνει καρδίαν σε μια δική μας παραλλαγή της γνωστής φράσης! Βγάλε το laptop στο μπαλκόνι ή αν είσαι πιο retro ακούμπησε το κασετόφωνο στο τραπεζάκι, βάλε την πιο καλοκαιρινή playlist να παίζει! Τραγούδα δυνατά και χόρεψε ή ξεφύλλισέ έναν ταξιδιωτικό οδηγό και σιγοτραγούδησε τον «ύμνο» των καλοκαιρινών διακοπών σου. Άσε κάθε κύτταρο σου να παρασυρθεί στον ρυθμό και θα δεις ότι η διάθεση σου θα αλλάξει μόνο προς το καλύτερο.

  1. Κλείσε εισιτήρια σε θερινό σινεμά ή θέατρο

Ούτε που να το σκέφτεσαι ότι θα μείνεις σπίτι το βράδυ. Υπάρχουν τόσες ταινίες και τόσες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που σίγουρα θα βρεις αυτή που ταιριάζει στα θέλω σου. Απόλαυσε λοιπόν τον νυχτερινό έναστρο ουρανό σε ένα από τα δεκάδες θερινά σινεμά ή θέατρα και παρακολούθησε με αγωνία τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή.

Και η λίστα με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να… καλομάθεις τον εαυτό σου είναι ακόμα μεγαλύτερη! Φρόντισε λοιπόν κάθε μέρα να βρίσκεις λίγο χρόνο για τα πράγματα που πραγματικά σε ευχαριστούν γιατί η ζωή θέλει καλοπέραση και… καλό καφέ!