H Nικολέττα Ράλλη μιλά στο Utopia @ Golden Hall

H Nικολέττα Ράλλη μιλά στο Utopia @ Golden Hall

Η όμορφη παρουσιάστρια στο talk της ημέρας

Η Νικολέττα Ράλλη είναι η απόδειξη ότι οι ωραίες γυναίκες έχουν και άπλετο χιούμορ. Από τα καλλιστεία στα Σκερτσάκια και από την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών σε ρόλο influencer στα social media, η μελαχρινή καλλονή δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να καταφέρει. Τo content της online περιλαμβάνει μόδα, ομορφιά, ταξίδια και πολύ χιούμορ και η αλήθεια είναι ότι δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε στη μικρή οθόνη, αλλά και στο feed μας στα social media.

To supergirl του digital κόσμου που ό,τι project και να αναλάβει κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι καλεσμένη του Δημήτρη Αργυρόπουλου στη θεματική New Nomads στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για τα ταξίδια της, την εμπειρία της στην τηλεόραση και φυσικά τα social media που ανήκει ανάμεσα στις αγαπημένες παρουσιάστριες της νέας γενιάς. Λίγο πριν βρεθεί στο concept store, της θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Παρασκευή 26/7 στις 18:00 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live τη συνέντευξη.

Μπορείς να μας περιγράψεις το πιο έντονο ταξίδι που έχεις ζήσει και τι θυμάσαι περισσότερο από αυτό;

Το πιο έντονο ταξίδι που έχω ζήσει, είναι το ταξίδι που είχα κάνει στην Κίνα στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού ομορφιάς Miss Tourism Queen International. Αυτό που θα θυμάμαι για πάντα είναι οι εμπειρίες που αποκόμισα, αλλά και το ότι κέρδισα τον διαγωνισμό.

Φαντάζεσαι ποτέ τη ζωή σου χωρίς social media; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανες αν σταματούσαν να υπάρχουν;

Φυσικά και την φαντάζομαι και δεν θα με ένοιαζε καθόλου και να μην υπήρχαν. Είχα πάντα δουλειά που μου άρεσε και είχε να κάνει με την προβολή και την έκθεση, αλλά παρ' όλ' αυτά γινόταν σωστά και με σεβασμό και προς εμένα και προς τους συνεργάτες μου. Τώρα απλά με το instagram, μου δίνεται η ευκαιρία να «υπάρχω» μέχρι το επόμενο μου τηλεοπτικό project. Κατά τα αλλά το βλέπω καθαρά σαν προέκταση της δουλειάς μου, ενώ μου αρέσει να χαζεύω και μοναδικά account με τοπία και προορισμούς.

Ποια καθημερινή σου συνήθεια θα ήθελες να έχεις εγκαταλείψει μέσα στα επόμενα χρόνια;

Το κάπνισμα!

Ποια είναι η δική σου Utopia; Το δικό σου happy place που πηγαίνεις στην πραγματικότητα ή με το μυαλό σου κάθε φορά που πιέζεσαι;

Το χωριό μου, ο Πλάτανος!

Θέλουμε να μας πεις τι αγοράζεις με μανία και δεν μπορείς ποτέ να έχεις αρκετά από το συγκεκριμένο προϊόν;

Ζυμαρικά! Πηγαίνω όπου πουλάνε.