Once Upon A Time in Hollywood: Είναι τελικά η καλύτερη ταινία του Tarantino;

Once Upon A Time in Hollywood: Είναι τελικά η καλύτερη ταινία του Tarantino;

Plus: Ψήφισε τη δική σου αγαπημένη

Τέλος Αυγούστου κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία του Quentin Tarantino-στην Ελλάδα πάντα-κάτι που σημαίνει ότι όλοι εμείς οι φανς του διάσημου σκηνοθέτη, περιμένουμε με ανυπομονησία. Φυσικά η πρεμιέρα έχει ήδη γίνει στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Los Angeles έγινε στις 22 Ιουλίου, παρουσία όλων των υπέρλαμπρων πρωταγωνιστών.

Και όταν λέμε υπέρλαμπρων το εννοούμε, μιας και το, βασικό, καστ αποτελείται από τους Brad Pitt, Leonardo Di Caprio και Margot Robbie. Εννοείται ότι πληθώρα stars κάνουν εμφανίσεις σε cameo ρόλους-για Tarantino μιλάμε-με έναν από αυτούς να είναι και ο Al Paccino.

Kαι μιας και ήδη σε έψησα, να σου πω ότι οι μέχρι τώρα κριτικές είναι –στο σύνολό τους- διθυραμβικές, κάνοντας λόγο για μια από τις καλύτερες ταινίες της ιδιαίτερης αυτής κινηματογραφικής προσωπικότητας. Νοσταλγική περιγραφή μίας όμορφης εποχής-που κανένας δε θέλει να ξεχάσει-, γλυκόπικρο φιλμ με μεγάλες δόσεις ειρωνείας και της χαρακτηριστικής βίας του Tarantino-χωρίς όμως να επισκιάζεται η βασική ιστορία- και η πιο τρυφερή του ταινία, είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που της έχουν αποδοθεί, εκτός φυσικά από αυτό που ήδη γνωρίζουμε, ότι πρόκειται για remake του θρυλικού Spaghetti Western «Once Upon A Time in the West».

AP 19204167050745 1

Μέχρι να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα κρατάμε τις συγκεκριμένες κριτικές, πορευόμαστε με αυτές και σαφώς ανυπομονούμε. Για την ώρα, κάνε τον κόπο να ψηφίσεις παρακάτω την αγαπημένη σου, «Ταραντινική» ταινία.