To «Suzi Tros» είναι ένα ελληνικό bistro στην καρδιά του Notting Hill

To «Suzi Tros» είναι ένα ελληνικό bistro στην καρδιά του Notting Hill

Και ναι, το όνομα είναι αυτό που νομίζεις…

 

Η Μαντάμ Πελαζί ντε Παρί είναι ίσως ένας από τους πιο θρυλικούς και αγαπημένους ρόλους του παλιού ελληνικού σινεμά. Ενσαρκωμένος συγκλονιστικά από την Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία υποδύθηκε την Πελαγία, την μοδίστρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία με το ταπεραμέντο και τις ατάκες της, έμεινε κυριολεκτικά στην ιστορία.

Ως μνημειώδης ατάκα την οποία πιθανότατα να λένε οι σημερινοί έφηβοι χωρίς καν να ξέρουν τι σημαίνει είναι τα λόγια που είχε πει σε πελάτισσά της όταν συνειδητοποίησε ότι το φόρεμα που της φτιάχνει… στένεψε: «Σούζι τρως. Και ψεύδεσαι και τρως»!

Την ατάκα αυτή λοιπόν πήρε ένα ζευγάρι στο Notting Hill –οι Adrien Carre και Christina Mouratoglou και πάνω σε αυτή δημιούργησαν ένα κουκλίστικο bistro στην καρδιά του Notting Hill.

s2 suzi tros photo jade nina sarkhel london yatzer
f4 suzi tros photo jade nina sarkhel london yatzer

Όπως και οι ίδιοι είπαν, μέσα από το συγκεκριμένο όνομα θέλησαν να δηλώσουν την αγάπη τους για το φαγητό και δη το καλό. Και μιας και η ελληνική κουζίνα φημίζεται για τη νοστιμιά και την ποικιλία της, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα κατεξοχήν ελληνικό μενού, με διεθνείς πινελιές.

Παρακάτω, σου έχουμε και τη θρυλική σκηνή για να γελάσει το χειλάκι σου.



Η είδηση και οι φωτογραφίες είναι από το yatzer.com.