Πώς θα περάσετε όμορφα τον Αύγουστο στην Αθήνα

1 SHARE

Τρεις προτάσεις για όλη την οικογένεια.

Μόλις επιστρέψατε οικογενειακώς από τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Το budget σας, πέρα από κάποιες τριήμερες αποδράσεις, δεν σας επιτρέπει να απομακρυνθείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το «κλεινόν άστυ»; Ο φετινός «καυτός» Αύγουστος σας κρατάει… αιχμάλωτους στην Αθήνα; Μόνο λίγοι το γνωρίζουν ή το παραδέχονται, όμως είναι ατράνταχτη αλήθεια πως η αγαπημένη μας πόλη, τώρα που όλοι της «γυρίζουν» την πλάτη για κάποιο γραφικό νησί του Ιονίου και του Αιγαίου πελάγους, κατορθώνει με ένα μαγικό τρόπο και ομορφαίνει ακόμη περισσότερο. Λίγοι ωστόσο είναι εκείνοι που χαίρονται την απαράμιλλη ομορφιά της και μέσα σε αυτούς φέτος είσαι εσύ με την οικογένειά σου.

Ακριβώς για αυτό, υπάρχουν μερικοί… δοκιμασμένοι τρόποι, για να βιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη γοητεία της «άδειας» Αυγουστιάτικης Αθήνας!

Ανακαλύψτε την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τώρα που στις μεγάλες κεντρικές λεωφόρους η κίνηση έχει μειωθεί, μπορείτε να… αποδράσετε για μία σύντομη μονοήμερη εκδρομή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Στο σημείο εκείνο της πόλης όπου η θάλασσα «συναντάει» το αστικό τοπίο και ξεχνάς για λίγο πως παραμένεις μέσα στα στενά όρια της πρωτεύουσας. Για παράδειγμα, τι καλύτερο από μία εκδρομή στο Σούνιο; Θα μπορέσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας σε έναν από τους «κρυστάλλινους» γαλάζιους κολπίσκους, θα δοκιμάσετε λαχταριστό, φρέσκο ψαράκι σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι πάνω στην άμμο και θα επισκεφθείτε τον αξιοθαύμαστο ναό του Ποσειδώνα, καθώς ο ήλιος θα «βυθίζεται» στη θάλασσα. Γυρίζοντας σπίτι, το μικρό σου θα έχει χορτάσει κολύμπι και παιχνίδι, ενώ εσύ και ο σύζυγος θα αισθάνεστε πολύ πιο «γεμάτοι» από τις μαγευτικές εικόνες που θα έχετε συλλέξει! Μην ξεχνάς πως τέτοιες μικρές χαρές, είναι οι αφορμές που μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά και μελλοντικά μετατρέπονται στις αυριανές αναμνήσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα στο epithimies.gr

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ