Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 «τα έσπασε» και έχουμε το βίντεο που το αποδεικνύει!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 «τα έσπασε» και έχουμε το βίντεο που το αποδεικνύει!

Στην περίπτωση όμως, που δεν κατάφερες να βρεθείς στη μεγαλύτερη και πιο θετική μουσική γιορτή συγκεντρώσαμε για εσένα τις top στιγμές του για να πάρεις μία «γεύση» από όλα όσα ζήσαμε εκείνη την Παρασκευή.

Ανεβασμένη διάθεση, θετικά vibes, πολλή μουσική, ανακύκλωση (yes!) και… ρεκόρ προσέλευσης. Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 από το Playmotion by Amita Motion τα είχε όλα και όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν την περασμένη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, βιώσαν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Αρκεί να αναφέρουμε πως πάνω από 80.000 άτομα έσπευσαν στο Τείχος των Εθνών για να δουν το μεγαλύτερο line up Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών στην ιστορία της μεγαλύτερης και πιο θετικής γιορτής μουσικής. αι το σίγουρο είναι πως οι «δυνατές» και λαμπερές εμφανίσεις επί σκηνής και οι εκπλήξεις που μας περίμεναν, μας ενθουσίασαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε με θετική ενέργεια τη νέα σεζόν.

Αν επισκεπτόσουν και εσύ #kathemera το Playmotion, τη νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion, τότε ενδεχομένως θα είχες μπει από νωρίς στους ρυθμούς της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και θα είχες μάθει τα πάντα για τους διαγωνισμούς και τις εκπλήξεις που μας περίμεναν!

Στην περίπτωση όμως, που δεν κατάφερες να βρεθείς στη μεγαλύτερη και πιο θετική μουσική γιορτή ή δεν πρόλαβες να δεις το live stream του event μέσα από το επίσημο κανάλι της Amita Motion στο YouTube, συγκεντρώσαμε για εσένα τις top στιγμές του για να πάρεις μία «γεύση» από όλα όσα ζήσαμε εκείνη την Παρασκευή.

paraskeuh

Το βίντεο που θα σε «ανεβάσει»

Όπως έμαθες, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 υπήρξε το μεγαλύτερο line up διάσημων καλλιτεχνών στην ιστορία της πιο θετικής μουσικής γιορτής. Ποιους είδαμε φέτος στο ΟΑΚΑ και τι συνέβη όταν ανέβηκαν στη σκηνή; Το παρακάτω βίντεο και οι εικόνες που ακολουθούν, θα σε κάνουν να θέλεις να λικνιστείς στον ρυθμό των πιο hot κομματιών. Κυρίως όμως, θα κάνουν τη διάθεσή σου αρκετά πιο θετική.

thetikhhh

Προτού πατήσεις το «play», θα σε ενημερώσουμε πως κατά τη διάρκεια της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας καθήλωσε με την ερμηνεία του, οι ΜΕΛΙSSES έστειλαν τη θετική μας διάθεση στα ύψη με τα μεγαλύτερα τους hits, ερμηνεύοντας μάλιστα και το «Δεν έχω ιδέα» σε μία συνεργασία επί σκηνής με τον Αναστάσιο Ράμμο και οι fans της Amita Motion δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα! Αξίζει ακόμη να σου αποκαλύψουμε πως ο FY μας ξεσήκωσε με τον ανεβαστικό του ρυθμό, ο Light πήρε το μικρόφωνο και ράπαρε σε ένα μοναδικό performance, ο Snik μας χάρισε έντονες μουσικές συγκινήσεις με το ξεχωριστό του στυλ, ενώ οι Special Guests της Amita Motion, Marcus & Martinus, μας πλημμύρισαν με θετική ενέργεια!

energeiaaa

Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες και bands μας ξεσήκωσαν; Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ο οποίος τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των επιτυχιών του, η Έλενα Τσαγκρινού, ο ΥΠΟ, οι Αlcatrash που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά, ο Ελληνοβρετανός τραγουδοποιός D3LTA ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για μία μοναδική εμφάνιση, ο Jimko ο οποίος έδωσε το δικό του δυναμικό παλμό στο event, η Josephine η οποία εντυπωσίασε με την ερμηνεία της, ο Mad clip που μας ενθουσίασε με τις ρίμες του, ο Mike, η Natasha Kay που μας ξεσήκωσε με το εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό της show, ο Oge, οι The Players οι οποίοι χάρισαν ξανά ιδιαίτερες στιγμές στους fans της Amita Motion, η ανερχόμενη Vemilly με τις διασκευές της και ο Dj Pitsi με το απίστευτο upbeat warm up set που μας «ζέστανε».

zestanheeeee

Δες το βίντεο και άφησε τη θετική ενέργεια να σε παρασύρει!



Η Ελένη Φουρέιρα, το νέο της τραγούδι και ο «Under The Cap» διαγωνισμός

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε εκτενώς στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε και ντουέτο επί σκηνής με τον Claydee για την επιτυχία τους «Loquita». Όλοι μας όμως, περιμέναμε να ακούσουμε live το «Άλλο Level», το κομμάτι που η Ελένη δημιούργησε μαζί με τον Lil Barty και το κοινό μέσα από το μουσικό project «Join The Beat», της πλατφόρμας Playmotion.

Στα «plus» της βραδιάς περιλαμβάνεται το γεγονός ότι στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 παρουσιάστηκε και η νέα συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion που φιλοξενεί την Ελένη Φουρέιρα και η οποία σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη, προσφέροντας ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια! Πάνω στη συλλεκτική συσκευασία της Amita Motion, μάλιστα, θα υπάρχει ένα ειδικά σχεδιασμένο QR code, μέσω του οποίου θα μπορείς να ακούσεις αποκλειστικά το νέο τραγούδι που ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα!

111

Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, μείνε συντονισμένη με την Amita Motion και το Playmotion. Σύντομα, άλλωστε, θα ξεκινήσει και νέος διαγωνισμός «Under The Cap» και οι τυχεροί κωδικοί κάτω από το καπάκια της Amita, θα χαρίζουν #kathemera μουσικά δώρα! Γιατί να μην διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια στα ύψη, όσο περισσότερο μπορείς;