Βάλε χρώμα και στυλ ακόμα και στους μικροτραυματισμούς σου!

Βάλε χρώμα και στυλ ακόμα και στους μικροτραυματισμούς σου!

Έχετε δει τα νέα πολύχρωμα επιθέματα περιορισμένης έκδοσης;

Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν κάτι χωρίς να ακουστεί κάποια στιγμή ένα «ωχ»! Ακόμα και το… βαμβάκι να βάλω στο ντουλάπι του μπάνιου, κάπως θα καταφέρω να τραυματιστώ. Επιθέματα στο σπίτι μου θα βρεις σε κάθε δωμάτιο, και στο μπάνιο, και στην κουζίνα και στην κρεβατοκάμαρα και φυσικά και στην τσάντα μου. Εσείς έχετε κοπεί με το χαρτί; Εγώ το έχω πάθει (πολλάκις) και αυτό. Έχετε τραυματιστεί με το πιρούνι, ακριβώς δίπλα στο νύχι, τόσο ώστε να γίνει γρατζουνιά κανονικά; Τσεκ, και αυτό. Δεν θέλω καν να μιλήσω για το ξύρισμα στο μπάνιο, τα πόδια μου μετά δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν λιγότερα από δύο επιθέματα… Ευτυχώς οι μικροτραυματισμοί μου δεν είναι σχεδόν ποτέ σοβαροί και αντιμετωπίζονται όλοι με τα αγαπημένα μου Hansaplast.

Πάντα όμως είχα ένα θέμα - πολλοί θα με καταλάβουν, άλλοι ίσως λιγότερο… Γιατί τα Hansaplast που προορίζονται και για μεγάλα κορίτσια σαν κι εμένα, να είναι τόσο… βαρετά; Γιατί να μην έχουν ένα σχεδιάκι, κάτι, όπως συμβαίνει με τα παιδικά; Γιατί εμείς οι ενήλικες δεν έχουμε δικαίωμα στο fun και δεν μας αξίζει λίγο χρώμα; Δεν θέλω να κρύψω πως πολλές φορές προτίμησα τα παιδικά επιθέματα από των ενηλίκων, αν και, εντάξει, ήξερα πως δεν μπορώ να εμφανιστώ στο γραφείο με την Έλσα από το Frozen στο χέρι μου, ούτε με τον αστείο χιονάνθρωπο Όλαφ, όσο και να γελάω μαζί του. Είχα σχεδόν αποδεχθεί τη μοίρα μου πλήρως: Θέλεις επίθεμα, θα το έχεις στο χρώμα του δέρματος, να μην κάνει «μπαμ» από μακριά ο τραυματισμός.

666

Κι όμως, η Hansaplast απάντησε στις προσευχές μου: Έχετε δει τα νέα πολύχρωμα επιθέματα περιορισμένης έκδοσης; Πιο μοδάτα και φινετσάτα από ποτέ, με την ονομασία «Don’t Worry, Be Happy!» - σλόγκαν που ταιριάζει απολύτως με το μότο μου στη ζωή. Τώρα έχω να διαλέξω από μια ολοκαίνουρια συλλογή με πολύχρωμα σχέδια επιθεμάτων για να ταιριάζουν με τη διάθεση, το ντύσιμο και τα… κέφια μου, ενώ μου θυμίζουν παράλληλα το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή: Don’t Worry, Be Happy! Βάζω το #colouryourlife στη ζωή και την καθημερινότητά μου, ακόμα και στο γραφείο: Τώρα τα επιθέματά μου δεν φωνάζουν «τραύμα», αλλά αντίθετα, φωνάζουν «στυλ». Σε παστέλ και μποέμ αποχρώσεις, για να διαλέγω κάθε φορά το κατάλληλο, πλέον τα επιθέματά μου δεν είναι αφορμή συζήτησης για τον τραυματισμό μου, αλλά για το στυλ μου. Η περιποίηση των μικρών πληγών μου είναι διασκεδαστική και τα trendy επιθέματά μου, κλέβουν τις εντυπώσεις.



Η ειδική έκδοση Don’t Worry περιλαμβάνει τα παστέλ χρώματα, που αναμειγνύονται με καλαίσθητα μεταλλικά στοιχεία και αποπνέουν μια νότα κομψότητας, ενώ η ειδική έκδοση Be Happy ταιριάζει τέλεια με άφρο υφάσματα και έθνικ σχέδια, καθώς το μποέμ στυλ είναι εδώ! Η Hansaplast άλλωστε προσφέρει ανέκαθεν την προστασία που χρειάζομαι: Τα χρώματα είναι ασφαλή και τα επιθέματα αφαιρούνται χωρίς πόνο. Το υλικό είναι εύκαμπτο και αδιάβροχο, προστατεύει τις πληγές μου και διατηρεί το στυλ και τη διάθεσή μου στα ύψη!