Γιατί όλη η Αθήνα μιλάει ξαφνικά για τα HIGHBALLS

Γιατί όλη η Αθήνα μιλάει ξαφνικά για τα HIGHBALLS

Οι δρόμοι είναι γνωστοί και περπατημένοι όμως, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, πάντα «κρύβουν» ένα new entry, κάθε φορά μας επιφυλάσσουν μία έκπληξη που αξίζει να ανακαλύψουμε.

Παρασκευή απόγευμα και τα μηνύματα στο Messenger για την καθιερωμένη έξοδο στο κέντρο της Αθήνας με την παρέα αρχίζουν να καταφτάνουν, το ένα μετά το άλλο. Το ραντεβού δίνεται κλασικά στην αρχή της Ερμού. Από εκεί και για μία ακόμη φορά, θα ξεκινήσουν οι εξορμήσεις στα αγαπημένα στέκια της πόλης. Ρόμβης, Πρωτογένους, Αιόλου, Κολοκοτρώνη, Καρύτση, Μητροπόλεως, Καλαμιώτου: Όλα «παίζουν».

Οι δρόμοι είναι γνωστοί και περπατημένοι όμως, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, πάντα «κρύβουν» ένα new entry, κάθε φορά μας επιφυλάσσουν μία έκπληξη που αξίζει να ανακαλύψουμε. Έτσι γίνεται και αυτή την Παρασκευή, όταν στο «τραπέζι» των σοσιαλμιντιακών συζητήσεων «πέφτει» η πρόταση για… HIGHBALLS.

Ακολουθούν απαντήσεις όπως «εννοείται», «μέσα φίλε», «πω, τι είπες τώρα», «έχουμε φύγει ήδη», «μόνο HIGHBALLS», οι οποίες συνοδεύονται από emoticons απίστευτου ενθουσιασμού και επευφημιών και κάπως έτσι, αντιλαμβάνομαι ξαφνικά πως βρίσκομαι εκτός τόπου και χρόνου, ότι κάτι νέο «παίζει» στο κέντρο της Αθήνας και -όπως φαίνεται- το έχω χάσει. Αντιλαμβάνομαι πως όλη η παρέα μιλά για τα HIGHBALLS κι εγώ δεν ξέρω ΚΑΝ τι είναι...

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr