Ποια είναι η καλύτερη θέση για να κάτσεις στο αεροπλάνο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια είναι η καλύτερη θέση για να κάτσεις στο αεροπλάνο;

Τι απαντούν οι ειδικοί;

Και επιτέλους φτάνει αυτή η στιγμή του χρόνου που θα πας το ταξίδι που ήθελες και είχες κανονίσει καιρό τώρα. Εισιτήριο έκλεισες, διαμονή έκλεισες, και τώρα πρέπει να επιλέξεις στο check in τη θέση που θέλεις να κάτσεις στο αεροπλάνο. Πάντα το ίδιο δίλημμα. Παράθυρο, μέση ή διάδρομος; Ποια είναι τελικά η καλύτερη θέση για να κάτσεις σε ένα ταξίδι με το αεροπλάνο;

Οι ειδικοί ρωτήθηκαν και απάντησαν και ελπίζουμε οι απαντήσεις να σου φανούν χρήσιμες. Αν μάλιστα τις δοκιμάσεις θα περιμένουμε να μας πεις και τις εντυπώσεις σου την επόμενη φορά. Μία αεροσυνοδός λοιπόν κατηγορηματικά δήλωσε πως η καλύτερη θέση για να κάτσεις στο αεροπλάνο, είναι μπροστά μπροστά, αφού και πρώτη θα σερβιριστείς όταν έρθει η ώρα του γεύματος, και πιο γρήγορα θα κοιμηθείς μόλις τελειώσεις με αυτό.

Ωστόσο δεν μένουμε μόνο σε αυτή την απάντηση. Οι απόψεις διίστανται, με δύο ακόμη αεροσυνοδούς, να δίνουν τη δική τους εκδοχή για την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο. Αν βρίσκεσαι μια ανάσα από το check in και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τις υπόλοιπες απαντήσεις.