Camille Preaker: Η αντιηρωίδα του Sharp Objects που «κέρδισε» κοινό και κριτικούς

Camille Preaker: Η αντιηρωίδα του Sharp Objects που «κέρδισε» κοινό και κριτικούς

Όταν η HBO αποφάσισε να προσθέσει στο τηλεοπτικό της μενού τα «Αιχμηρά Αντικείμενα», οι λάτρεις των σειρών μυστηρίου υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την είδηση της μεταφοράς του ομώνυμου βιβλίου της Gillian Flynn στη μικρή οθόνη.

Εκείνοι που είχαν διαβάσει το βραβευμένο «Sharp Objects» μέχρι την τελευταία σελίδα, γνώριζαν πως επρόκειτο για ένα μυθιστόρημα που κρατά τους αναγνώστες με κομμένη την ανάσα. Όταν, λοιπόν, έγινε γνωστή η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου και ανακοινώθηκε πως η ταλαντούχα ηθοποιός Amy Adams θα υποδυόταν την Camille Preaker στη νέα μίνι σειρά της HBO, η προσμονή για το πρώτο επεισόδιο της σειράς, εντάθηκε.

Γνωρίζαμε πως η πρωταγωνίστρια των Sharp Objects συνιστά μια πραγματική αντιηρωίδα και αναμέναμε να τη δούμε να αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στη μικρή οθόνη μέσα από τις υποκριτικές ικανότητες της Amy Adams. Πρόσφατα λοιπόν και αποκλειστικά από το Vodafone TV, το «ΣΠΙΤΙ της HBO» στην Ελλάδα, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την δημοφιλή ηθοποιό να «ξεδιπλώνει» για μία ακόμη φορά το ταλέντο της και ταυτόχρονα, να δούμε τη δημιουργία ενός εκ των πιο ιδιαίτερων και ίσως σκοτεινών τηλεοπτικών αντιηρωίδων των τελευταίων ετών: Της Camille Preaker.

Η μεγάλη δημοφιλία του Sharp Objects , βέβαια, δεν οφείλεται μόνο στην Amy Adams αλλά σε ολόκληρο το καστ της μίνι σειράς, η οποία έλαβε πολύ καλές κριτικές από την πρώτη κιόλας προβολή του πρώτου της επεισοδίου. Διότι εκτός από την Amy Adams, στο Sharp Objects πρωταγωνιστούν πολλοί ακόμη εξαιρετικοί ηθοποιοί: από την Patricia Clarkson στον Chris Messina και από την Eliza Scanlen στον Matt Craven.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr