Έχεις δει τι ήταν να φορέσει η Captain Marvel; Το ένα στοιχείο που θα έκανε όλη τη διαφορά

Νατάσσα Σχοινά
Έχεις δει τι ήταν να φορέσει η Captain Marvel; Το ένα στοιχείο που θα έκανε όλη τη διαφορά

Μπορεί και να προτιμούσαμε εκείνη την εναλλακτική.

Τα τελευταία χρόνια που η Marvel έχει αρχίσει επιτέλους να δίνει περισσότερη έμφαση στις γυναίκες πρωταγωνίστριες, η διαφορά γίνεται σιγά-σιγά εμφανής. Οι ηρωίδες είναι πιο δυναμικές από ποτέ και σηκώνουν χωρίς καμία δυσκολία στις πλάτες τους ολόκληρες ταινίες, ξεχωρίζοντας ακόμα κι ανάμεσα στους πιο γνωστούς και δημοφιλείς χαρακτήρες των κόμικς. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετή απόδειξη ότι ο κόσμος θέλει τις γυναίκες στα ηνία, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι είναι.

Όταν, δε, η Captain Marvel κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019, η επιτυχία της στο box office ήταν τέτοια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, ξεπερνώντας τα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Κι ακριβώς επειδή η παραγωγή δεν το περίμενε, ο ρόλος της ήταν αρκετά περιορισμένος στους Avengers.




Όπως και να ‘χει, εμείς την απολαύσαμε. Είναι μία από τις πιο badass ηρωίδες της Marvel κι αυτό δεν αλλάζει, αλλά, τώρα, η Marvel Studios αποκάλυψε το εναλλακτικό look που είχε σχεδιάσει για την Brie Larson.

Μπορεί συνολικά να μην έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, ωστόσο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο που ξεκάθαρα θα έκανε τη διαφορά.

Η φωτογραφία και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό βρίσκονται στην παρακάτω gallery.