Game of Thrones: Πώς άλλαξε την τηλεόραση όπως τη γνωρίζαμε

Game of Thrones: Πώς άλλαξε την τηλεόραση όπως τη γνωρίζαμε

Έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. Έγινε topic συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Ανέδειξε μια ολόκληρη σειρά ολόφρεσκων ηθοποιών σε πρώτα ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος. Περιείχε σκηνές που χαρακτηρίστηκαν «κινηματογραφικές» και η καλλιτεχνική τους αξία αναδείχθηκε τόσο από τους φανς όσο και από τους κριτικούς. Σόκαρε το κοινό του όσο κανείς δεν είχε κάνει ποτέ πριν. Ναι, το Game of Thrones είναι η τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο που άλλαξε την τηλεόραση όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τότε και τώρα μπορείς να την απολαύσεις ξανά μέσα από το Vodafone TV.

Έκανε πρεμιέρα το 2010 και ήδη από την πρώτη σεζόν μάς έδωσε να καταλάβουμε πως τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι καθόλου όπως τα γνωρίζαμε ή όπως τα είχαμε συνηθίσει. Με εντυπωσιακές σκηνές μάς έβαλε στο κλίμα του φανταστικού κόσμου του Γουέστερος για να παρακολουθήσουμε μια σειρά φαντασίας, μια πολεμική περιπέτεια δόξας και δύναμης με στοιχεία ανατρεπτικά που κρατούσαν την αγωνία στα ύψη – επί δέκα ολόκληρα χρόνια, όσα χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν

Έκανε πρεμιέρα το 2010 και ήδη από την πρώτη σεζόν μάς έδωσε να καταλάβουμε πως τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι καθόλου όπως τα γνωρίζαμε ή όπως τα είχαμε συνηθίσει. Με εντυπωσιακές σκηνές μάς έβαλε στο κλίμα του φανταστικού κόσμου του Γουέστερος για να παρακολουθήσουμε μια σειρά φαντασίας, μια πολεμική περιπέτεια δόξας και δύναμης με στοιχεία ανατρεπτικά που κρατούσαν την αγωνία στα ύψη – επί δέκα ολόκληρα χρόνια, όσα χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν οι οκτώ σεζόν της. Αδιανόητες ανατροπές, πρωτοφανείς για τηλεοπτική σειρά ερωτικές σκηνές, δολοπλοκίες και μυστήριο μπλέκονται εξαίσια, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα και ένα επικό αποτέλεσμα – γιατί όντως, μπορεί κάποιος να υποστηρίξει πως το Game of Thrones είναι το έπος της εποχής μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr