Πλατεία, παρέα και ΜΗΛΟΚΛEΦΤΗΣ με κεράσι: Η νέα συνήθεια που αγαπήσαμε

Πλατεία, παρέα και ΜΗΛΟΚΛEΦΤΗΣ με κεράσι: Η νέα συνήθεια που αγαπήσαμε

Το περασμένο διάστημα περάσαμε αρκετό χρόνο σπίτι, επαναπροσδιορίζοντας παλιές συνήθειες και ανακαλύπτοντας νέες, που σταδιακά βελτίωσαν την καθημερινότητά μας, κάνοντάς μας να δούμε τα πράγματα από μία άλλη, διαφορετική σκοπιά. 

Δεν είναι διόλου τυχαίο, λοιπόν, που βγαίνοντας από αυτή τη συνθήκη και ενώ προσπαθούμε να «κουρδιστούμε» ξανά στην κανονική ροή του προγράμματος, το φετινό καλοκαίρι συνεχίζει να μην θυμίζει σε τίποτα όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα.

Τουλάχιστον εγώ αυτό συμπέρανα, παρατηρώντας λίγο παραπάνω τον εαυτό μου και τον κοντινό περίγυρο. Με άλλα λόγια, όσο η υπόλοιπη παρέα μετρούσε τον χρόνο αντίστροφα και έψαχνε τι θα φορέσει για το μεγάλο άνοιγμα των μπαρ στις αγαπημένες και δημοφιλείς συνοικίες του κέντρου, εγώ ήμουν σε μία τελείως διαφορετική και πολύ πιο χαλαρή φάση. Μετά από τόσες ημέρες στο σπίτι, είχα ήδη αρχίσει να με φαντάζομαι δροσερό και αραχτό σε αγαπημένους πεζόδρομους, πλατείες και γειτονιές του κέντρου.

Ειλικρινά, δεν μπορούσα να κατανοήσω τον λόγο που τους έκανε να ανυπομονούν τόσο, αφού αν διδαχθήκαμε κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο αυτήν την περίοδο, είναι πως για να περάσουμε καλά, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγους και καλούς φίλους, και μία δροσιστική και φρουτένια γεύση που από την πρώτη γουλιά σε εξιτάρει, ώστε να έρθουμε πιο κοντά και να γίνουν τα βράδια μας πολύ πιο συναρπαστικά και καλοκαιρινά!

dyo

Το καλοκαιράκι θέλει πλατεία και μηλίτη

Όπως αποδείχθηκε τελικά, δεν ήμουν ο μόνος που την είχε δει αλλιώς. Τι κι αν βγήκαν έξω τραπεζοκαθίσματα, άνετοι καναπέδες και πολύχρωμες μαξιλάρες; Tι κι αν έγιναν ολικές ανακαινίσεις στα αγαπημένα μας στέκια ή άνοιξαν καινούργια λίγα στενά παρακάτω;

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr