Η σωματική μεταμόρφωση του Jared Leto για τη νέα του ταινία

Νατάσσα Σχοινά
Η σωματική μεταμόρφωση του Jared Leto για τη νέα του ταινία

Ο ηθοποιός είναι πλέον ογκώδης και πολύ γυμνασμένος.

Ο Jared Leto είναι χρόνια στον χώρο του κινηματογράφου και έχει πλαστεί μέσα από τους ρόλους που αναλαμβάνει. Ίσως δε σου έρχεται στο μυαλό, αλλά το όνομά του βρίσκεται στο cast διάσημων και εικονικών ταινιών, όπως Fight Club / Angel Face, Girl, Interrupted / Tobias Jacobs, Requiem for a Dream / Harry Goldfarb, και, πρόσφατα, Dallas Buyers Club, όπου υποδύθηκε εξαιρετικά τον Rayon, και Suicide Squad στον ρόλο του Joker.

Από την αρχή φάνηκε ότι ήταν ένας ηθοποιός που θα έμενε, αλλά οι τελευταίες ερμηνείες του τον κατέταξαν στην κατηγορία αυτών που αξίζουν Όσκαρ. Η ζήτησή του, λοιπόν, ανέβηκε κατακόρυφα, αφού οι παραγωγοί ξέρουν πια ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τους.




Στην παρούσα φάση, ο Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται εν μέσω προετοιμασιών για νέα του ταινία. Αυτή είναι το Tron 3. Δε χρειαζόμασταν, όμως, την περιγραφή του ίδιου, αφού τα γυρίσματα του The Little Things έχουν ολοκληρωθεί, το Morbius βρίσκεται σε post-production και ο Joker δε χρειάζεται τη μεταμόρφωση που είδαμε στον λογαριασμό του στο Instagram. Γιατί μιλάμε για μεταμόρφωση.

Ο Leto, λοιπόν, είπε να κάνει μία ανάρτηση, στην οποία φωτογραφίζεται απίστευτα γυμνασμένος και «φουσκωμένος», με τη σωματική του διάπλαση να σε παραπέμπει σε αυτήν του Chris Hemsworth, οπότε καταλαβαίνεις για τι αλλαγή μιλάμε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το πριν και το μετά.