Lockdown και μόνη στο σπίτι; 4 ιδέες για να το περάσεις ανώδυνα

Lockdown και μόνη στο σπίτι; 4 ιδέες για να το περάσεις ανώδυνα

Θα περάσει κι αυτό!

Σε λίγες ώρες ξεκινάει το δεύτερο lockdown και ελπίζουμε να συμβεί ό, τι και με τα sequels των ταινιών: Να είναι κατώτερο των προσδοκιών, με λιγότερες συγκινήσεις και όχι άξιες λόγου στιγμές. Επειδή όμως είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε τρεις ολόκληρες εβδομάδες μπροστά μας-ή έτσι τουλάχιστον ελπίζουμε-οφείλουμε να κάνουμε το διάστημα αυτό όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο και εύκολο, προκειμένου να ξαναβγούμε (; ) έχοντας σώας τα φρένα.

Σε περίπτωση λοιπόν που και αυτή η καραντίνα σε βρίσκει ολομόναχη, δεν υπάρχει λόγος να σε παίρνει από κάτω-τι σου λέω τώρα ε;- γιατί πολύ απλά γνωρίζεις ότι αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, δεν υπάρχει καμία ελπίδα ούτε στην μετανάστευση, και όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Εφόσον λοιπόν συνειδητοποιήσεις τα παραπάνω, κάνε τις εξής κινήσεις:

Στόλισε δέντρο:

Και γενικά όλο το σπίτι. Πάντα τα λαμπάκια και τα στολίδια είχαν τη μαγική ιδιότητα να κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Στόλισε όσο το δυνατόν περισσότερο, βάλε λαμπάκια μέχρι και στην τουαλέτα-δεν ξέρω αν γίνεται-και τα βράδια, κάθισε να τα χαζεύεις να τρεμοπαίζουν. Μπορεί το ρεύμα να σου έρθει στα ύψη, αλλά η ψυχούλα σου θα είναι γαλήνια και αισιόδοξη.

giphy 2

Φτιάξε καθημερινά μία συνταγή με… 3 μόνο υλικά

Και μην αναρωτιέσαι πού θα βρεις. Μόνο το Queen.gr έχει καμιά 200αριά να σου δώσει. Με τον τρόπο αυτό, και δημιουργική θα νιώθεις, και το κόστος θα παραμένει χαμηλό και η ώρα σου θα περνάει. Για να μη μιλήσω για τα επικά insta stories που θα κάνεις. Δεν θέλεις να τα τρως όλα μόνη σου; Μπορείς να τα προσφέρεις σε αστέγους. Bασικά αυτό θα έπρεπε να το κάνουμε έτσι κι αλλιώς.

giphy 3

Μία φορά τη μέρα…

Βάλε δυνατά μουσική και χόρεψε ξέφρενα. Σημασία δεν έχει το είδος της μουσικής αλλά το πόσο έντονα και ξέφρενα θα χορέψεις. Πίστεψέ με, ο χορός είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Πόσο μάλλον όταν δεν σε βλέπουν και μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις.

giphy 4

Άλλαξε διακόσμηση στο σπίτι σου!

Δεν εννοώ να αγοράσεις καινούρια πράγματα, δεν είναι καιρός για σπατάλες. Αν όμως χρειάζεσαι μία ανανέωση, μπορείς να αλλάξεις τη διαρρύθμιση του σπιτιού σου, να μετακινήσεις έπιπλα, ή να χρησιμοποιήσεις εκείνη τη λάμπα που έχεις στο πατάρι και δεν την κάνεις τίποτα! Φαντασία θέλει και όρεξη. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρεις.

giphy 5