Oscars 2021: H ευχάριστη είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου

Oscars 2021: H ευχάριστη είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου

Θα επηρεάσει την επόμενη τελετή η πανδημία; 

Αναβολές, ακυρώσεις, νέα μέτρα, virtual εργασία, virtual μόρφωση, virtual ψώνια, virtual ζωή. Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει και δυστυχώς δεν σκοπεύει να επανέλθει σύντομα στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Όλα πλέον είναι διαφορετικά. Από τον τρόπο που κινούμαστε, τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, μέχρι και το πώς θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει και κάτι που δεν χαμπαριάζει από πανδημίες, ή για την ακρίβεια έχει την υπομονή να περιμένει μέχρι η κατάσταση να βελτιωθεί. Αυτή είναι η απονομή των βραβείων Oscar 2021, τα οποία όπως ξεκαθαρίστηκε λίγες ώρες πριν, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να απονεμηθούν μέσω διαδικτυακής τελετής.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ιθύνοντες, στόχος είναι η απονομή να πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου 2021, ημερομηνία που θεωρείται ότι τα θέατρα θα είναι πλέον ανοιχτά στο κοινό. Ωστόσο, ακόμη και αν όντως τα θέατρα δεν έχουν ανοίξει, εξετάζεται το ενδεχόμενο το Dolby Theatre να φιλοξενήσει έτσι κι αλλιώς την απονομή, με αυξημένα φυσικά μέτρα προστασίας.

Υπάρχει βέβαια και ένα ακόμη αγκάθι που εξετάζεται-όχι ότι είναι και το μοναδικό-καθώς οι διοργανωτές φοβούνται ότι αρκετοί stars, οι οποίοι πιθανότατα να είναι και υποψήφιοι, θα φοβηθούν να δώσουν το παρών, κυρίως λόγω…. ηλικίας!