«Σχεδόν Ενήλικες»: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον (υπέροχο) ενήλικα, Γιώργο Παπαγεωργίου

Γωγώ Φούντα
«Σχεδόν Ενήλικες»: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον (υπέροχο) ενήλικα, Γιώργο Παπαγεωργίου

Το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί απόψε στις 21:00. 

Τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι η μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση, εμφανιζόταν πολύ αραιά και δειλά, ιδίως λόγω κρίσης και αδυναμίας των καναλιών να στηρίξουν απαιτητικές και ποιοτικές ελληνικές παραγωγές. Με μεγάλη μας ικανοποίηση, παρατηρούμε ότι πλέον αυτό δεν ισχύει, μιας και στην μικρή μας οθόνη έρχονται όλο και περισσότερα νέα σήριαλ, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα ούτε αυτά του εξωτερικού, ούτε φυσικά και αυτά της «Χρυσής εποχής» που ζήσαμε στο παρελθόν.

Η χαρά μας οφείλεται αφενός στην ύπαρξη των σειρών αυτών και άρα στη βραδινή μας ψυχαγωγία, και αφετέρου στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που τόσο ανάγκη έχει ο χώρος γενικότερα.

Ένα από τα προγράμματα που ξεχωρίσαμε-και ξεχώρισαν γενικά- είναι και το νέο κωμικό σήριαλ της Μυρτώς Κοντοβά, «Σχεδόν Ενήλικες» που προβάλλεται από τη συχνότητα του Mega. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο, αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για μία έξυπνη και σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων, που αφηγείται τις περιπέτειες και κυρίως τα μπλεξίματα, των τεσσάρων -πολύ ταλαντούχων- πρωταγωνιστών.

Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου και Γιώργος Παπαγεωργίου είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της σύγχρονης καθημερινότητας-ανεργία, κρίση, καραντίνα, πανδημία- με χιούμορ και συγκίνηση και όλα αυτά με την πένα της Μυρτώς Κοντοβά, η οποία είναι γνωστή στο κοινό για τις άρτιες και ποιοτικές της δουλειές.

Ένα από τα πρόσωπα που μας τράβηξε την προσοχή, και όχι άδικα, είναι ο γοητευτικός Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος υποδύεται τον Αλέξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός, ο οποίος είναι γιος της καταξιωμένης και αγαπημένης, Φιλαρέτης Κομνηνού, είναι η φετινή όμορφη έκπληξη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Για να μάθεις περισσότερα δες την gallery που ακολουθεί: