10 καλογυρισμένα θρίλερ για να βγάλεις το φετινό καλοκαίρι

10 καλογυρισμένα θρίλερ για να βγάλεις το φετινό καλοκαίρι

Τα βλέπετε αγκαλιά μαζί του για να κυλήσουν ανώδυνα. 

Για να βλέπεις θρίλερ, μία δόση τρέλας την έχεις κι εσύ. Welcome to the club. Σ’ αρέσει να τρομάζεις. Σ’ αρέσει να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ. Να έχεις λίγο τον νου σου στην οπίσθια όψη της πόρτας. Εκεί στις σκοτεινές γωνίες που μοιάζουν με καραδοκούντες μορφές άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης, έτοιμες να έρθουν στο προσκέφαλό σου μόλις κάνεις το λάθος και κλείσεις τα μάτια.

Εμείς δε θα σου στερήσουμε αυτές σου τις επιθυμίες. Για την ακρίβεια, θα τις στηρίξουμε και θα τις ενισχύσουμε. Μιας που είναι καλοκαίρι, ας απογειωθεί το θέμα του τρόμου. Εκπτώσεις δε θα κάνουμε. Ειδικά όταν ο κινηματογράφος έχει μεγαλουργήσει στο συγκεκριμένο genre εδώ και πολλές δεκαετίες.

  1. The Silence of the Lambs (1991)

Τριακονταετία θα κλείσουμε σε λίγο από τότε που το Silence of the Lambs ο Anthony Hopkins σημάδεψε την ψυχή μας. Ταινίες πολλές στο ενδιάμεσο. Εφέ μακράν καλύτερα και με περισσότερες δυνατότητες. Κι όμως, τίποτα από αυτά δεν είχε σημασία γιατί ο «Tony» είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του. Να δημιουργήσει έναν πραγματικά διεστραμμένο, κανιβαλικό κακό. Ένα βλέμμα που σου δίνει την αίσθηση ότι παραβιάζει κάθε πλευρά του εαυτού σου. Αν εκεί στα μέσα αρχίσεις να λες «ε, φάε με πια να τελειώνουμε, αλλά μη με κοιτάς», μην απορήσεις.

Τις υπόλοιπες 9 που επιβάλλεται να δεις με το αγόρι, μπορείς να τις βρεις στην παρακάτω «τρομαχτική» λίστα!