Spider-Man No Way Home: Δύο major spoilers ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε για την ταινία

Spider-Man No Way Home: Δύο major spoilers ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε για την ταινία

Μία έκπληξη και μία επιβεβαίωση στις φήμες που είχαν ακουστεί.

Μήνες τώρα, όλοι οι φανς του πλανήτη προσπαθούσαν να μαντέψουν τι θα δουν στη νέα ταινία του Spider-Man. Το «No Way Home» έρχεται να ακολουθήσει τον Peter Parker σε νέες περιπέτειες, να ξαναφέρει στο προσκήνιο τον Doctor Strange και να συνεχίσει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο franchise που είδε τώρα έναν αέρα ανανέωσης μετά την ανάληψη του ρόλου από τον Tom Holland.

Η ταινία από σήμερα 17 Δεκεμβρίου προβάλλεται στους κινηματογράφους και ήδη οι πρώτοι fans του σύμπαντος έχουν σπεύσει να κλείσουν εισιτήρια για να δουν τι επιφυλάσσει το μέλλον στον Spider-Man. Πριν καλά-καλά τελειώσει η μέρα, έχουμε τα δύο πρώτα, εξαιρετικά major spoilers.



***Αν δε θες να σου γίνει σπόιλερ, μη συνεχίσεις παρακάτω, καθώς περιλαμβάνονται πολύ ουσιώδεις πληροφορίες***

Spoiler No1: Η θεία May πεθαίνει

Βασικός κακός του «Spider-Man: No Way Home» είναι ο Green Goblin. Αυτό το ξέραμε και αναμενόμενα περιμέναμε κάποιες μάχες. Σε μία από αυτές, ο Green Goblin (Willem Dafoe) προσπαθεί να σκοτώσει τον Peter, η θεία May πάει να τον σώσει και, τελικά, καταλήγει εκείνη να πεθαίνει, όταν ο Goblin τής πετάει μία βόμβα και ο Peter δεν καταφέρνει να την πιάσει.

Ο Tom Holland και η Zendaya δε θέλουν ερωτικές σκηνές στον Spider-Man - Το θεωρούν «απαίσια ιδέα»!

Spoiler No2: Andrew Garfield και Tobey Maguire επιστρέφουν

Είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες μέσα στη χρονιά ότι ο Andrew Garfield και ο Tobey Maguire θα είναι στην ταινία, όμως, και οι δύο τις διέψευσαν κατηγορηματικά. Ε, λοιπόν, ισχύουν κανονικότατα. Αλλά, με ποιον τρόπο οι δυο ηθοποιοί συμπεριλήφθηκαν στο story;



Όταν πεθαίνει η θεία May από τα χέρια του Green Goblin, οι φίλοι του Spider-Man, Ned και MJ, προσπαθούν να βρουν τον Peter, αλλά δεν τον βρίσκουν πουθενά. Χρησιμοποιούν, έτσι, το δαχτυλίδι του Doctor Strange για να ανοίξουν μία πύλη στο παρελθόν. Αντί για τον Holland, βρίσκουν τους άλλους δύο σταρ που έχουν υποδυθεί τον Spider-Man, οι οποίοι εξηγούν ότι είναι οι Peter Parker στους δικούς τους κόσμους. Ο Tobey, μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ένιωσε πως ο Peter του Tom χρειαζόταν βοήθεια και μαζί με τον Andrew πηγαίνουν στην κρυψώνα του, όπου συναντιούνται όλοι μαζί.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από την ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 ταινίες που ανέδειξαν το μεγαλείο της αγάπης για κάθε ρομαντική ψυχή εκεί έξω

Carrie & Mr. Big vs Rachel & Ross vs Monica & Chandler: Ποιο είναι το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι;

It's Christmas Time! 7 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix για να μπεις σε γιορτινό κλίμα