Η Salma Hayek στο cast του Magic Mike 3 και όλα όσα γνωρίζουμε για την ταινία

Νατάσσα Σχοινά
Η Salma Hayek στο cast του Magic Mike 3 και όλα όσα γνωρίζουμε για την ταινία
Invision

Και η Salma Hayek στο cast της πολυαναμενόμενης τρίτης ταινίας Magic Mike.

Το «Magic Mike 3» είναι γεγονός και ήδη από τις 29 Νοεμβρίου του 2021 γνωρίζουμε τα νέα που έχουν ευχαριστήσει μεγάλο μέρος του κινηματογραφικού κοινού. Ο Channing Tatum θα επιστρέψει για να αναβιώσει τον εικονικό ρόλο του στρίπερ, ενώ μαζί του έρχεται και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου επιτελείου της σειράς.

Αυτό που κανείς δεν περίμενε είναι ότι το νέο cast θα συνόδευε άλλο ένα μεγάλο όνομα του Hollywood, η Salma Hayek. H Hayek αναπληρώνει ουσιαστικά τη Thandiwe Newton στον ρόλο που θα αναλάμβανε στη νέα ταινία, αφού η τελευταία αποφάσισε να αποσυρθεί λόγω «οικογενειακών θεμάτων».

Η Salma Hayek στο cast του Magic Mike 3

Η Salma Hayek αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου και έχει γίνει γνωστή ανά τα χρόνια για ταινίες, όπως «From Dusk Till Dawn» και «Frida», ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε και στο σύμπαν υπερηρώων της Marvel υποδυόμενη την Ajak στους «Eternals».

Γιατί οι ταινίες της Marvel έχουν πάντα τόσο χιούμορ; Ο σκηνοθέτης των Avengers απαντά

Όσο για την αλλαγή στο «Magic Mike 3», εκπρόσωπος της Warner Bros. Εξέδωσε ενημέρωση σχετικά με την αλλαγή λέγοντας: «Η Thandiwe Newton πήρε τη δύσκολη απόφαση να απομακρυνθεί από την παραγωγή της Warner Bros. Pictures ‘Magic Mike’s Last Dance’ για να διαχειριστεί οικογενειακά θέματα».

Τι άλλο ξέρουμε για το Magic Mike 3

Το Magic Mike 3 σκηνοθετεί ο Steven Soderbergh, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Reid Carolin.

Η πλοκή θα περιλαμβάνει αυτήν τη φορά και ένα love story και οι πληροφορίες τη θέλουν να βασίζεται σε έναν βαθμό στην προσωπική ιστορία του Channing Tatum που μία εποχή εκτελούσε χρέη στρίπερ στην πραγματική ζωή.

https://www.instagram.com/p/CNgB3halb4X

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ημέρα κυκλοφορίας της ταινίας, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι αυτή θα αργήσει να έρθει, γιατί η όλη διαδικασία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.