Bones & All: Ο Timothée Chalamet γίνεται κανίβαλος στη νέα του ταινία

Νατάσσα Σχοινά
Bones & All: Ο Timothée Chalamet γίνεται κανίβαλος στη νέα του ταινία

Μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Μετά την επιτυχία του Paul Atreides στο Dune αλλά και την αποτύπωση του Yule στο Don’t Look Up, ο Timothée Chalamet έχει ήδη βάλει στο βιογραφικό του την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την ταινία Bones & All. Ο 26χρονος ηθοποιός είναι γνωστός για τις επιλογές που κάνει σε πιο εναλλακτικές ταινίες και ψαγμένα concept και όχι απαραίτητα σε προκαθορισμένα blockbusters -Το ότι μετατρέπονται σε blockbuster είναι ένα άλλο θέμα-, εξ ου και η εν λόγω δουλειά.

Τι ξέρουμε για το Bones & All

Το Bones & All είναι μία coming-of-age ταινία (μία ταινία στην οποία ένας ή περισσότεροι πρωταγωνιστές αντιμετωπίζουν ένα κομβικό σημείο στη ζωή τους από την παιδική στην ενήλικη ζωή). Πρόκειται για μία παραγωγή που συνδυάζει το ερωτικό στοιχείο με τον τρόμο και ουσιαστικά παρουσιάζει την ιστορία δύο ανθρωποφάγων εφήβων που προσπαθούν να επιβιώσουν μόνοι τους αφότου τους έχει διώξει η κοινωνία. Ένα road trip κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ronald Reagan γεμάτο με παγίδες και το παρελθόν που τους στοιχειώνει.

Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Αμερικανίδας συγγραφέα Camille DeAngelis και η σκηνοθεσία έχει αφεθεί στα έμπειρα χέρια του Luca Guadagnino, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Chalamet και για το Call Me By Your Name. Δεδομένου ότι η δουλειά του τόσο στο Call Me By Your Name (2017) αλλά και στο Suspiria (2018) χαίρει εξαιρετικών κριτικών καθώς πραγματικά μπορεί να εστιάσει στην ψυχοσύνθεση των πρωταγωνιστών, περιμένουμε ανάλογη εμβάθυνση και στο Bones & All.

https://www.instagram.com/p/CgfUVItPpwl

Στο πλευρό του Timothée Chalamet θα βρίσκεται η Taylor Russell, ενώ το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει διάσημα ονόματα, όπως Mark Rylance, André Holland, Chloë Sevigny, Jessica Harper και Michael Stuhlbarg.

Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 79ο Φεστιβάλ Διεθνές Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Νοεμβρίου του 2022.

Το κινηματογραφικό αριστούργημα που ονομάζεται Dune