House of the Dragon: O Matt Smith πιστεύει ότι η σειρά δεν έπρεπε να έχει τόσες ερωτικές σκηνές

Νατάσσα Σχοινά
House of the Dragon: O Matt Smith πιστεύει ότι η σειρά δεν έπρεπε να έχει τόσες ερωτικές σκηνές

Το House of the Dragon αφηγείται τα γεγονότα που προηγήθηκαν 200 χρόνια πριν την ιστορία στο Game of Thrones.

Μόλις δύο εβδομάδες μάς χωρίζουν πια από το prequel του Game of Thrones, House of the Dragon, και το HBO κυκλοφορεί τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο για να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών.

Θυμήσου το τρέιλερ:

Η δήλωση του Matt Smith για τις ερωτικές σκηνές του House of the Dragon

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, ο Matt Smith που υποδύεται τον πρίγκιπα Daemon Targaryen, μίλησε πρόσφατα στο Rolling Stone και σχολίασε τις ερωτικές σκηνές που περιλαμβάνει η σειρά, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του George R. R. Martin, Fire & Blood. Ο 39χρονος ηθοποιός σχολίασε το θέμα του σεξ και του γυμνού που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν σχετικά με το GoT, όταν η Emilia Clarke είπε ότι την πίεσαν για γυμνό ώστε να ικανοποιήσει τους φανς της ιστορίας.

«Πιάνεις τον εαυτό του να ρωτάει ‘Χρειαζόμαστε κι άλλη ερωτική σκηνή;’ Κι εκείνοι απαντούν ‘Ναι, χρειαζόμαστε’. Νομίζω ότι πρέπει να ρωτάς τον εαυτό σου ‘Τι κάνετε; Εκπροσωπείται τα βιβλία ή απομακρύνεστε από αυτά για να εκπροσωπήσετε τους καιρούς (στους οποίους ζούμε);’ Πιστεύω πραγματικά ότι η δουλειά σου είναι να εκπροσωπείς πιστά και με ειλικρίνεια τα βιβλία, όπως ακριβώς έχουν γραφτεί», δήλωσε ο Smith.

matt_smith_house_of_the_dragon9.jpg

Ο δημιουργός του House of the Dragon είπε αυτό που θέλαμε να ακούσουμε για το prequel του GoT

Ποια είναι η πλοκή του House of the Dragon

Το House of the Dragon διηγείται την ιστορία του οίκου Targaryen αρκετά πριν τα γεγονότα που είδαμε στο GoT. Συγκεκριμένα, 200 χρόνια πριν, η οικογένεια Targaryen ζούσε και βασίλευσε με τον Iron Throne παρακαταθήκη. Οι πληροφορίες λένε πως το prequel ουσιαστικά θα παρουσιάσει το Dance of the Dragons, τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ της διάσημης οικογένειας του Fire and Blood, οπότε αναμένουμε πολλές σκηνές με δράκους -Καθόλου τυχαίο που ο ίδιος ο Martin αποκάλυψε πως η σειρά θα έχει 17 δράκους σε αντίθεση με τους τρεις του GoT-.

«Ο βασιλιάς Viserys Targaryen είναι εκλεγμένος από τους λόρδους του Westeros να διαδεχθεί τον 'Old King', Jaehaerys Targaryen στο Μεγάλο Συμβούλιο του Harrenhal. Ένας ζεστός, ευγενικός και τίμιος άντρας, ο Viserys το μόνο που εύχεται είναι να συνεχίσει την κληρονομιά του παππού του. Αλλά οι καλοί άντρες δεν κάνουν απαραίτητα καλούς βασιλιάδες», γράφει μία από τις περιγραφές που κυκλοφόρησε το HBO.

To cast της σειράς

Το cast της σειράς περιλαμβάνει αρκετά γνωστά ονόματα του κινηματογράφου. Έτσι, θα δούμε: τον Matt Smith στον ρόλο του πρίγκιπα Daemon Targaryen, την Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent Hightower, τον Paddy Considine στον ρόλο του βασιλιά Viserys Targaryen, την Emma D’Arcy στον ρόλο της πριγκίπισσας Rhaenyra Targaryen, τον Graham McTavish στον ρόλο του Ser Harrold Westerling, κ.α.