The Good Nurse: Ο Eddie Redmayne γίνεται ο πραγματικός serial-killer νοσοκόμος Charles Edmund Cullen

Νατάσσα Σχοινά
The Good Nurse: Ο Eddie Redmayne γίνεται ο πραγματικός serial-killer νοσοκόμος Charles Edmund Cullen
2022 © Netflix

Η ταινία The Good Nurse έρχεται και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε δύο διάσημους και εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς.

Η Jessica Chastain και ο Eddie Redmayne είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του κινηματογράφου σήμερα. Η υποκριτική τους ικανότητα είναι τέτοια που ξέρεις ότι δύσκολα αν βρίσκεται κάποιου το όνομα σε τίτλο ταινίας, θα δεις «κακή» ερμηνεία. Και, τώρα, αυτοί οι δύο γίνονται ένα δυναμικό ντουέτο και αναλαμβάνουν τα ηνία της ταινίας The Good Nurse.

the_good_nurse_eddie_redmayne2.jpg

Ο πραγματικός δολοφόνος πίσω από την ταινία The Good Nurse

Η ταινία The Good Nurse, σε σκηνοθεσία Tobias Lindholm, θα παρουσιάσει την πραγματική ιστορία του Charles Edmund Cullen (Eddie Redmayne), ενός serial-killer νοσοκόμου που έδρασε από το 1988 έως το 2003. O Cullen ομολόγησε τη δολοφονία πάνω από 40 ασθενών, αλλά, όπως φάνηκε στη συνέχεια, ήταν υπεύθυνος για πολλούς περισσότερους. Αστυνομικοί, ψυχίατροι και δημοσιογράφοι προσπάθησαν να εκμαιεύσουν πληροφορίες για τα θύματά του και οι ειδικοί εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται πίσω από περίπου 400 θανάτους ασθενών.

Η 16χρονη καριέρα του Cullen θα παρουσιαστεί στο Netflix σε μορφή ενός θρίλερ, ενώ η Chastain θα υποδύεται την Amy Loughren, μία καλή συνάδελφό του που εντοπίζει ύποπτη συμπεριφορά και προσπαθεί να καταλάβει αν οι υποψίες της έχουν βάση. Η παραγωγή αποτελεί μεταφορά από το βιβλίο The Good Nurse: A True Story of Medicine, Madness, and Murder σε προσαρμοσμένο σενάριο της Krysty Wilson-Cairns.

Το τρέιλερ της ταινίας

Το 2008, η ιστορία του Cullen έφτασε ξανά στον κινηματογράφο με την ταινία Killer Nurse σε σκηνοθεσία Ulli Lommel, ενώ το 2020 το Sky Crime κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ Charles Cullen - Killing for Kindness.

Η ταινία The Good Nurse θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 26 Οκτωβρίου, ενώ λίγο πριν θα προβληθεί και στο BFI London Film Festival (5-16 Οκτωβρίου).

Το Echoes είναι η σύγχρονη εκδοχή κάθε μεξικάνικης σαπουνόπερας των 90s