Ο Keanu Reeves λύγισε με τον θάνατο του συναδέλφου και φίλου του, Lance Reddick

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Keanu Reeves λύγισε με τον θάνατο του συναδέλφου και φίλου του, Lance Reddick

Getty Images

Ο Keanu Reeves θρηνεί για τον θάνατο του Lance Reddick και θυμάται τον φίλο του όπως οι Ben Stiller, Chad Stahelski, James Gunn και άλλοι.

Ο Keanu Reeves και ο σκηνοθέτης, Chad Stahelski, θρηνούν για την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού Lance Reddick και προστίθενται στη μακρά λίστα των ηθοποιών και δημιουργών που θρήνησαν τον θάνατό του στο διαδίκτυο.

https://www.instagram.com/p/Cp8CBr3oDC_

Matrix: Ο Keanu Reeves πήρε το κόκκινο χάπι... όντως

Lance Reddick: Η ξαφνική απώλεια του Χόλιγουντ

Ο αστέρας των ταινιών John Wick, όπως και ο σκηνοθέτης της σειράς, έχοντας συνεργαστεί στο εν λόγω franchise, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατο του Lance Reddick που έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ τις τελευταίες μέρες.

Σε κοινή τους δήλωση, ο Keanu Reeves και ο Chad Stahelski, αναφέρουν: Είμαστε βαθιά λυπημένοι και συντετριμμένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου Lance Reddick. Ήταν ο απόλυτος επαγγελματίας και ήταν χαρά μας να δουλεύουμε μαζί του".

Οι τρεις τους έχουν συνεργαστεί σε όλες τις ταινίες John Wick που έχουν βγει μέχρι στιγμής με την τέταρτη να αναμένεται στη χώρα μας στις 23 Μαρτίου. Με την ταινία να είναι τόσο κοντά στην κυκλοφορία της, Keanu Reeves και Stahelski αφιερώνουν το επερχόμενο blockbuster δράσης, στον αγαπημένο φίλο και συνάδελφό τους. "Η αγάπη και οι προσευχές μας είναι με τη σύζυγό του Stephanie, τα παιδιά του, την οικογένεια και τους φίλους του. Αφιερώνουμε την ταινία στην αγαπημένη του μνήμη. Θα μας λείψει πολύ", συνέχισαν στη δήλωσή τους.

Keanu Reeves μαζί με άλλους που θρηνούν δημόσια

Ο Keanu Reeves και ο Chad Stahelski μπαίνουν πλέον στη μακρά και δυσάρεστη λίστα από ηθοποιούς και δημιουργούς που αποχαιρέτησαν τον Lance Reddick δημόσια και πήραν το βήμα των social media για να πουν αντίο στον φίλο τους. Σε αυτήν τη λίστα υπάρχουν ονόματα όπως ο Stephen King, ο Ben Stiller, ο James Gunn και πολλοί άλλοι.

Νέο έργο του Banksy βρίσκει τραγικό τέλος στα χέρια οικοδόμων

O Reddick στις ταινίες του John Wick υποδύεται τον Charon, τον θυρωρό του ξενοδοχείυ Continental στην Νέα Υόρκη, ένα ουδέτερο έδαφος για τον εγκληματικό υπόκοσμο. Ο ηθοποιός είναι επίσης γνωστός από τη διάσημη σειρά "The Wire" του HBO και για τον μετέπειτα τηλεοπτικό του ρόλο στη sci-fi σειρά "Fringe". Πρωταγωνίστησε επίσης στο "Resident Evil", όπως και στις ταινίες "Godzilla vs. Kong", "White House Down", "Won't Back Down", "Jonah Hex", "The Domestics" και "Monster Party".

Τα δυσάρεστα νέα για την απώλειά του έγιναν γνωστά το βράδυ της Παρασκευής, όπου ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της ίδιας μέρας, σε ηλικία 60 ετών. Πέρα από την κινηματογραφική και τηλεοπτική του κληρονομιά, αφήνει πίσω τη σύζυγό του, Stephanie Reddick, και τα παιδιά του, Yvonne Nicole Reddick και Christopher Reddick.