Amy Adams και Paul Rudd πέφτουν σε ρουτίνα και ούτε οι σεξομανείς γείτονες δεν μπορούν να βοηθήσουν

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Amy Adams και Paul Rudd πέφτουν σε ρουτίνα και ούτε οι σεξομανείς γείτονες δεν μπορούν να βοηθήσουν

Richard Shotwell/Invision/AP

Amy Adams, Paul Rudd και Tessa Thompson βρήκαν το επόμενο project τους σε ρομαντική κωμωδία για ενήλικες.

Μπορεί οι σεναριογράφοι να έχουν αφήσει τα στυλό τους κάτω και να έχουν βγει στους δρόμους για να διαδηλώσουν, αλλά το Χόλιγουντ δεν σταματά και ούτε οι ανακοινώσεις για νέα project. Σε νέα κωμωδία λοιπόν θα δούμε την Amy Adams και τον Paul Rudd.

Απεργία σεναριογράφων: Με προβλήματα και η τελευταία σεζόν του Stranger Things

Amy Adams και Paul Rudd "προσκαλούν" την Tessa Thompson

Τα casting νέα δύσκολο να σταματήσουν. Τα τελευταία δεν έχουν σχέση με υπηρήρωες ή κάποιο project που βασίζεται σε κόμικ, αλλά μια καινούργια κωμωδία, με τον τίτλο "The Invite".

Πιο συγκεκριμένα, η Amy Adams, ο Paul Rudd και η Tessa Thompson θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την επερχόμενη κωμική ταινία, η οποία βασίζεται στην ισπανική ταινία του 2020 "Sentimental" του Cesc Gay.

Σε σκηνοθεσία του Jonathan Dayton, γνωστού για τη δουλειά του στα "Little Miss Sunshine", "Battle of the Sexes" και "Ruby Sparks" (μεταξύ άλλων), και με σενάριο από την υποψήφια για Emmy Rashida Jones (ηθοποιό και σεναριογράφο) και τον βραβευμένο με Όσκαρ Will McCormack (βραβεύτηκε το 2021 στην κατηγορία καλύτερου animated short), η ταινία υπόσχεται να προσφέρει μια ξεκαρδιστική και απροσδόκητη ανατροπή στις προκλήσεις του έγγαμου βίου.

https://www.instagram.com/p/CO33To_HG7I

Το "The Invite" θα βάλει την Amy Adams απέναντι αλλά και δίπλα στον Paul Rudd

Το "The Invite" περιστρέφεται γύρω από τον Joe (που θα τον υποδυθεί ο Paul Rudd) και την Angela (που θα ενσαρκώσει η Amy Adams), ένα ζευγάρι που μετά από 15 χρόνια γάμου, καταλαβαίνει πως η σχέση τους έχει μπει σε μια ρουτίνα (λογικά, όχι από τις καλές). Απελπισμένη για μια αλλαγή ρυθμού και ένα διάλειμμα από την πεζή ρουτίνα τους, η Angela αποφασίζει να καλέσει τους ζωηρούς γείτονές τους, την Kayla (Tessa Thompson) και τον Shane, για μια βραδιά κοκτέιλ. Ο Joe και ηAngela δεν γνωρίζουν ότι αυτή η φαινομενικά αθώα πρόσκληση θα οδηγήσει σε μια άγρια σειρά γεγονότων που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Guardians of the Galaxy Vol. 3: Το πιο ταιριαστό τέλος για την πιο αγαπητή ομάδα της Marvel

Καθώς οι εντάσεις αυξάνονται και τα μυστικά αποκαλύπτονται, ο Joe, αρχικά εκνευρισμένος από το ζωηρό ζευγάρι, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτήν τη μάζωξη ως ευκαιρία για να αντιμετωπίσει τους ενοχλητικούς γείτονές τους. Ωστόσο, η νύχτα παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν αποκαλύπτεται ότι Ο Shane και η Kayla διοργανώνουν εβδομαδιαία όργια και έχουν και αυτοί με τη σειρά τους, μια δική τους δελεαστική πρόσκληση να δώσουν. Joe και Angela βρίσκουν τους εαυτούς τους μπλεγμένους σε μια δίνη ενθουσιασμού και φόβου, ξεκινώντας το ιδιαίτερο ταξίδι της επανεκτίμησης και προσπαθώντας να κοιτάξουν τη σχέση τους κατάματα.

Πού έχουμε αφήσει τους πρωταγωνιστές

Η έξι φορές υποψήφια για Όσκαρ Amy Adams ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα για τη μεταφορά του μυθιστορήματος "Nightbitch" της Rachel Yoder από την Marielle Heller. Στα επερχόμενα project της, η ταλαντούχα ηθοποιός θα ξανασυνεργαστεί με τον Adam McKay μετά το "Vice", για την πολιτική dramedy "Average Height, Average Build". Πιο πρόσφατα την είδαμε να επαναλαμβάνει τον ρόλο της Giselle για το "Disenchanted".

Τον Paul Rudd τον είδαμε για να φοράει για μία ακόμη φορά τη στολή του Ant-Man για το "Quantumania", την τρίτη ταινία του μικροσκοπικού υπερήρωα της Marvel (που ευτυχώς ξεχώρισε αυτός που θα έπρεπε - δες το review μας εδώ). Εκτός από τα blockbuster της μεγάλης οθόνης όμως, θα τον δούμε και στη μικρή του Hulu, καθώς θα έρθει μαζί με την τρίτη σεζόν του "Only Murders in the Building", μαζί με τους Meryl Streep, Martin Short, Steve Martin και Selena Gomez.

Η Tessa Thompson, που μόλις επανέλαβε το ρόλο της Bianca στο 'Creed III' του Michael B. Jordan, στρέφεται και εκτός υποκριτικής προς την πλευρά του παραγωγού, με τα επερχόμενα project της να περιλαμβάνουν το "The Secret Lives of Church Ladies" του HBO Max και τις προσαρμογές των βιβλίων "Luster" και "Who Fears Death", πάλι για το HBO.

May the 4th: Οι γυναίκες του Star Wars Universe από την πιο αγαπημένη στην πιο υπερλατρεμένη