Ο online αισθησιασμός που μας αξίζει: Οι πιο sexy σειρές για γυναίκες αυτήν τη στιγμή

Νατάσσα Σχοινά
Ο online αισθησιασμός που μας αξίζει: Οι πιο sexy σειρές για γυναίκες αυτήν τη στιγμή

Η λίστα με τις σειρές του Netflix που αγαπούν τις ερωτικές σκηνές.

Είναι μερικές μέρες που επιστρέφεις από τη δουλειά και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι απλώς να ξαπλώσεις στον καναπέ του σαλονιού, να ανοίξεις την τηλεόραση και να δεις μερικά επεισόδια μίας σειράς που απολαμβάνεις. Μία παραγωγή που δε σε κάνει να βαριέσαι και στην οποία θα αφιερώσεις αρκετές ώρες του καθημερινού σου προγράμματος, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να περιμένεις την επόμενη μέρα για να δεις τη συνέχεια.

Όταν αρχίζει το browsing, ποικίλα είδη μπορούν να βρεθούν στο διάβα σου. Το τι θα διαλέξεις, ωστόσο, εξαρτάται από τα κέφια της εκάστοτε στιγμής. Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για όλες εκείνες που η διάθεσή σου χαρακτηρίζεται από έναν μεγαλύτερο αισθησιασμό και που έχεις την επιθυμία να δεις μία πιο «sexy» σειρά. Γιατί, ναι, φυσικά και θες και δεν είναι καθόλου ταμπού. Να σου θυμήσω και τη Rachel, δηλαδή, στα Φιλαράκια όταν την έπιασε ο Joey να διαβάζει ένα ερωτικό βιβλίο: «Ξέρεις κάτι; Δεν ντρέπομαι για το βιβλίο μου. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με μία γυναίκα που απολαμβάνει λίγο ερωτικό περιεχόμενο. Είναι μία υγιής έκφραση της γυναικείας σεξουαλικότητας».

Jennifer Aniston Friends GIF

Ανά διαστήματα, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές σειρές με πιο αισθησιακό περιεχόμενο, που δε φοβούνται να δείξουν σκηνές σεξ μεταξύ των πρωταγωνιστών και που τέλος πάντων σε βάζουν σε μία άλλη ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια, σε περιμένουν μερικές από τις καλύτερες ανάλογες σειρές.

Valeria (2020 - )

Η σειρά «Valeria» είναι μάλλον αυτό που προσπάθησε να γίνει το «And Just Like That», αλλά τελικά δεν τα κατάφερε ποτέ. Το story περιστρέφεται γύρω από μία παρέα γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητα. Αυτό που παρατηρείς, ωστόσο, εξαρχής είναι ότι η σειρά δεν κάνει καμία οικονομία σε σκηνές σεξ ούτε και σε γυμνό και οι πρωταγωνίστριες έχουν «αγκαλιάσει» τη σεξουαλικότητά τους, απολαμβάνουν το σεξ και το σώμα τους και είναι απλά ο εαυτός τους.

Το «Valeria» του Netflix είναι ό,τι δεν κατάφερε να γίνει το «And Just Like That»

Sex/Life

Απωθημένα. Δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις αν έχουν ριζωθεί μέσα σου και ο πειρασμός που θέτουν με την πρώτη ευκαιρία πολύ μεγάλος. Η πρωταγωνίστρια του «Sex/Life», συγκεκριμένα, τα έχει βρει σκούρα, αλλά αυτό μας βολεύει στην παρούσα θεματική, καθώς η σειρά είναι γεμάτη steamy σκηνές σεξ τόσο με τον σύζυγό της όσο και -κυρίως- με τον πρώην της.

Devotion, a Story of Love and Desire (2022)

Οι hot σκηνές είναι σίγουρα εδώ, το ίδιο και το ζευγάρι που με την πάροδο του χρόνου βλέπει τη σχέση του να φθείρεται και αρχίζει να αναζητάει ενδιαφέρον και ερωτικές εμπειρίες σε άλλους παρτενέρ. Η σειρά περιλαμβάνει αρκετές σαρκικές σκηνές, αλλά κυρίως κάνει νοητικά «παιχνίδια» εστιάζοντας στη δύναμη του πόθου στον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου.

Dark Desire (2020 - 2022)

Μία καθηγήτρια Νομικής μπλέκεται σε ένα παιχνίδι εκδίκησης για τον σύζυγό της αποκτώντας ερωτική σχέση με έναν μαθητή της. Για πολλούς, αυτό μπορεί εύκολα να αποτελεί μία ανομολόγητη φαντασίωση, το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, είναι ότι τα πράγματα εξελίσσονται με έναν πολύ περίεργο και επικίνδυνο τρόπο.

Bridgerton (2020 - )

Μπορεί φαινομενικά να είναι πιο ρομαντικό στο όλο concept, αλλά μερικές φορές ο ρομαντισμός δίνει τις πιο hot σκηνές στον κινηματογράφο -και στη ζωή- γιατί τις κάνει πιο έντονες. Ο δούκας του Hastings και η Daphne Bridgerton ερωτεύονται κεραυνοβόλα και δεν μπορούν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο. Κυριολεκτικά. Πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις σε κάποιο μέρος της έπαυλης είναι και απολαμβάνουν τα ερωτικά τους παιχνίδια. Και αυτός ο πόθος μαζί με τον ρομαντισμό φτιάχνουν τον τέλειο συνδυασμό για sexiness στη σειρά.

What/If (2019)

Το «What/If» θυμίζει κάπως το «Indecent Proposal», με τη διαφορά ότι η Renée Zelwegger έχει αυτήν τη φορά τα ηνία. Η Anne Montgomery είναι μία γυναίκα που υποκινείται από τα πλούτη της και την έπαρση που αυτά της δίνουν για να κάνει μία ανήθικη πρόταση σε μία νεαρή επιστήμονα, η οποία σκέφτεται να ενδώσει για να κερδίσει τη χρηματοδότηση για τη δουλειά της.

Sex, Love & goop

Εντελώς διαφορετικής λογικής από τις άλλες σειρές, το «Sex, Love & Goop» δίνει ουσιαστικά την ευκαιρία σε ζευγάρια να μάθουν πώς να έχουν μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ. Μόλις κυκλοφόρησαν τα επεισόδια, όλοι άρχισαν να ψάχνουν το «blueprint test», μία μέθοδος που σου δείχνει σε ποια κατηγορία ανήκεις στον σεξουαλικό τομέα: ενεργητική, αισθησιακή, σεξουαλική, kinky ή shapeshifter (αυτός που αλλάζει μορφές). Ανεξάρτητα με το αν θα πιστέψεις ότι λειτουργούν ή όχι, σίγουρα θα σε βάλει σε περιέργεια να δοκιμάσεις.