Stranger Things: Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν άρχισαν - Τι συμβαίνει με τη Max;

Νατάσσα Σχοινά
Stranger Things: Τα γυρίσματα της 5ης σεζόν άρχισαν - Τι συμβαίνει με τη Max;

Οι δημιουργοί της σειράς ενημέρωσαν το κοινό για αυτό που ήθελε να ακούσει.

Η τέταρτη σεζόν Stranger Things ήταν κατά γενική ομολογία μία από τις καλύτερες της σειράς. Η Eleven και οι φίλοι της έπρεπε να λειτουργήσουν τόσο ξεχωριστά όσο και μαζί για να τα βάλουν με τον απόλυτο κακό Vecna, ενώ αυτός αποδείχτηκε πως έχει σχέση ουσιαστικά με την αρχή των πάντων. Όπως και η Eleven.

Τα γυρίσματα για την 5η σεζόν Stranger Things άρχισαν

Στις 2 Αυγούστου, λοιπόν, και ενώ ακόμη συζητάμε τα όσα συνέβησαν στα προηγούμενα επεισόδια, η σεναριακή ομάδα του Stranger Things ενημέρωσε το κοινό η χτεσινή μέρα ήταν η πρώτη των γυρισμάτων της 5ης σεζόν. Η ανάρτηση δεν περιλάμβανε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως και μόνο το γεγονός την έναρξης των γυρισμάτων σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν πάρει τη σειρά τους.

Τι συμβαίνει με τη Max;

Τη Max δεν την αφήσαμε στην καλύτερη κατάσταση. Ο Vecna πρόλαβε να δράσει πριν επέμβει η Eleven, με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου με άγνωστο το μέλλον της.

4

«Είναι εγκεφαλικά νεκρή, αλλά, ναι, είναι ζωντανή. Είναι τυφλή και όλα τα κόκκαλά της είναι σπασμένα», είπαν οι αδερφοί Duffer σε podcast, κάτι που είναι αρκετά διχαστικό, γιατί ναι μεν η κατάσταση παραμένει προς το παρόν, αλλά, ποιος ξέρει, ίσως και να μπορεί να δοθεί έστω και ένα στοιχειωδώς καλό τέλος για τον χαρακτήρα.

Stranger Things: O David Harbour εξηγεί πώς άλλαξε δραστικά η εμφάνιση του Hopper στην 4η σεζόν

Πότε θα κυκλοφορήσει η 5η σεζόν

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της 5ης σεζόν, μάλλον θα πρέπει να εξοπλιστούμε με αρκετή υπομονή. Οι δημιουργοί της σειράς, Matt και Ross Duffer, δε θέλουν να βιαστούν και να παραδώσουν στο κοινό κάτι λιγότερο από αυτό που τους/της αξίζει.

«Η προηγούμενη σεζόν χρειάστηκε συνολικά δύο χρόνια, οπότε ποιος ξέρει πόσο θα χρειαστεί η 5η. Οι αδερφοί Duffer σίγουρα ξέρουν ότι οι φανς θα περιμένουν πώς και πώς την 5η σεζόν, αλλά δεν πιστεύω ότι θα βιαστούν. Θέλουν να φτιάξουν την καλύτερη 5η σεζόν που θα μπορούσε να γίνει», είπε η Sadie Sink που υποδύεται τη Max στο Deadline.