And Just Like That: Ο Aidan επιστρέφει! 3 λόγοι που πάντα τον προτιμούσαμε από τον Mr. Big

And Just Like That: Ο Aidan επιστρέφει! 3 λόγοι που πάντα τον προτιμούσαμε από τον Mr. Big

Μπορεί ο Mr. Big να ήταν ο έρωτας της ζωής της Carrie, αλλά ο Aidan ήταν πάντα καλύτερος σύντροφος.

Τα νέα επιβεβαιώθηκαν και η επιστροφή του Aidan στη ζωή της Carrie είναι γεγονός. Η δεύτερη σεζόν της σειράς And Just Like That θα περιλαμβάνει τον John Corbett, τον οποίο για χρόνια οι φανς της σειράς έδειχναν ως την αδιαμφισβήτητα ορθότερη επιλογή συντρόφου για την πρωταγωνίστρια.

Ο ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τα νέα.

Σίγουρα ο Mr. Big (Chris Noth) ήταν μεγάλος έρωτας για την Carrie, όμως, το ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του δε σημαίνει ότι η σχέση τους ήταν και πολύ υγιής με όλη τη συμπεριφορά που είχε απέναντί της το πρώτο διάστημα.

3 λόγοι που ο Aidan ήταν πάντα καλύτερος σύντροφος από τον Mr. Big

Με αφορμή την επιστροφή του Aidan, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 5 λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι αυτός ήταν πάντα πολύ καλύτερη επιλογή συντρόφου σε σχέση με τον Mr. Big.

#1 Ο Aidan δεν έλεγε ψέματα στην Carrie. Δεν έβρισκε δικαιολογίες για κάθε φορά που δεν της φερόταν καλά, γιατί πολύ απλά της φερόταν καλά.

#2 Για τον Aidan, η Carrie δεν ήταν δεύτερη επιλογή, ούτε και την ενάλλασσε με τις υπόλοιπες γυναίκες στο πρόγραμμά του όπως ο Mr. Big. Για εκείνον, η Carrie ήταν η «μία».

#3 Ο Aidan ήταν κατανοητικός και φροντιστικός ως προς την Carrie. Της έδινε τον χώρο και τον χρόνο της -άσχετα που εν τέλει δεν κατέληξε όπως θα ήθελε-.

aidan_and_just_like_that3.jpg

Βασικά, τώρα που το σκεφτόμαστε, η Carrie δεν ήταν αρκετά καλή για τον Aidan, γιατί, ενώ είχε έναν άνθρωπο που ήταν υπέροχος σύντροφος, και του είπε ψέματα και τον απάτησε με τον Mr. Big.

Kim Cattrall: Το σενάριο για τη Samantha που της έδωσαν αλλά αρνήθηκε να παίξει