Η ταινία «Sister Death» και 5 νέες σειρές στο Netflix θα σε βάλουν από τώρα σε Halloween mood

Τζένη Ντεμιράι
Η ταινία «Sister Death» και 5 νέες σειρές στο Netflix θα σε βάλουν από τώρα σε Halloween mood

Η αδερφή του θανάτου είναι η ισπανική πρόταση του Netflix για να «τρομάξεις» λίγο πριν τα Halloween party.

Τι κι αν δεν βρισκόμαστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά ή το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Halloween party λίγο πριν την εκπνοή του Οκτωβρίου έχουν τα τελευταία χρόνια την τιμητική τους στα bars των μεγάλων πόλεων της χώρας μας.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα party, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να μπούμε σε Halloween mood με σειρές του Netflix που μπορούν να μας «συνοδεύσουν» μέχρι τις 31 Οκτωβρίου αλλά και μία πολλά υποσχόμενη ταινία με τίτλο «Η αδερφή του θανάτου» (Sister Death).

#1 Castlevania: Nocturne

Έχοντας υψηλές προσδοκίες μετά τη σειρά Castlevania, το «Castlevania: Nocturne» μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου, εάν είσαι fan των animated σειρών. Το επόμενο κεφάλαιο του σύμπαντος του Castlevania, το οποίο ανανεώθηκε ήδη για 2η σεζόν, ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix τέλη Σεπτεμβρίου και ήδη έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Το φαν κλαμπ, μάλιστα, φαίνεται ότι θα αυξηθεί σημαντικά καθώς πλησιάζει το Halloween και αρκετοί είναι εκείνοι που βρίσκουν -ακόμα μία- ευκαιρία για να «έρθουν σε επαφή» με βαμπίρ και μάγισσες.

Με φόντο τη Γαλλική Επανάσταση, κεντρικό θέμα της ιστορίας του Castlevania: Nocturne είναι η συμμαχία της αντεπαναστατικής αριστοκρατίας με έναν τρομακτικό Μεσσία των Βαμπίρ.

Ο Μεσσίας των Βαμπίρ έχει στόχο να συντρίψει την επανάσταση και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα και για να το πετύχει αυτό πρέπει να απελευθερώσει μία στρατιά από βρικόλακες και πλάσματα της νύχτας. Η Anet, μια μάγισσα από την Καραϊβική, αναζητά τον Richter Belmont, τον τελευταίο απόγονο της οικογένειας των κυνηγών βαμπίρ, για να ηγηθεί της αντίστασης.

#2 The Fall of the House of Usher

Με τη σειρά The Fall of the House of Usher, o Mike Flanagan, ο οποίος ειδικεύεται στις σειρές τρόμου στο Netflix (The Haunting, Midnight Sermons, The Midnight Club), διασκευάζει ένα από τα πιο δημοφιλή διηγήματα του Edgar Allan Poe.

Οχτώ επεισόδια γεμάτα τρόμο και μυστηριώδεις δολοφονίες είναι κατάλληλα για τις ημέρες του Οκτωβρίου (από 12/10) που θες να νιώσεις λίγο… Halloween ή απλώς θες ακόμα μία αφορμή για να δεις -πάλι- μία σειρά τρόμου.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν.

#3 I Woke Up a Vampire

Αν πάλι θες να μπεις σε Halloween mood αλλά δεν αγαπάς τις σειρές τρόμου, η teen-comedy που έρχεται στο Netfix στις 17 Οκτωβρίου από τον Καναδά και έχει τίτλο «I Woke Up a Vampire» είναι ιδανική για εσένα. Μία σειρά φαντασίας του Tommy Lynch γεμάτη μεταφυσικές δυνάμεις, χιούμορ και φρεσκάδα σε κάνει να θες να γίνεις πάλι 13 ετών, με την ελπίδα αυτή τη φορά να ανακαλύψεις κι εσύ υπερδυνάμεις όπως η πρωταγωνίστρια της σειράς, Carmie Henley.

Την ημέρα των 13ων γενεθλίων της, η Carmie Henley ξυπνάει και ανακαλύπτει ότι έχει σούπερ δυνάμεις, αφού ξαφνικά τρέχει πάρα πολύ γρήγορα, έχει πολύ μεγάλη σωματική δύναμη και μπορεί να πετάξει. Με την βοήθεια του καλύτερου της φίλου, Kev, διαπιστώνει ότι είναι μισή άνθρωπος και μισή βαμπίρ. Η Carmie ξεκινά ένα ταξίδι εξερεύνησης του ίδιου της του εαυτού. Προσπαθώντας να ισορροπήσει τις δυσκολίες της εφηβείας, το μιούζικαλ στο σχολείο της και τις υπερφυσικές δυνάμεις της, η Carmie βρίσκεται αντιμέτωπη με την επιθυμία της να είναι αρεστή και την ανάγκη της να κρύβεται.

#4 Bodies

Το «Bodies» είναι ένα βρετανικό crime thriller, το οποίο από τις 19 Οκτωβρίου θα σε φέρει σε επαφή με τον κόσμο των ντετέκτιβ, αλλά και τρεις διαφορετικές δεκαετίες. Η υπόθεση ακολουθεί τις έρευνες που πραγματοποιούν τέσσερις ντεντέκτιβ, καθένας από τους οποίους ανακαλύπτει από ένα πανομοιότυπο πτώμα, στο ίδιο ακριβώς σημείο, με τη μόνη διαφορά ότι αυτό συμβαίνει με απόσταση δεκαετιών.

«Για να λύσουν το μυστήριο οι τέσσερις ντετέκτιβ πρέπει με κάποιο τρόπο να συνεργαστούν και να αποκαλύψουν μια συνωμοσία που εξυφαίνεται περισσότερα από 150 χρόνια», σύμφωνα με τη σύνοψη.

Οι μυστήριες ανακαλύψεις ξεκινούν το 1890 από τον ντετέκτιβ Hillinghead, ενώ ακολουθεί το 1941, η ανακάλυψη του ντετέκτιβ Whiteman, το 2023 αυτή της ντετέκτιβ Hasan και το 2053, της ντετέκτιβ Maplewood.

+Μία ταινία

Sister Death

Σε σκηνοθεσία Paco Plaza και σενάριο Jorge Guerricaechevarría, η ταινία «Sister Death» υπόσχεται να σε καθηλώσει και να σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου. Έχοντας ήδη σκηνοθετήσει την ισπανική σειρά τρόμου «Rec», ο Paco Plaza επιστρέφει με το prequel Sister Death.

Η ιστορία της ισπανικής ταινίας που θα προβάλλεται στο Netflix από 27 Οκτωβρίου, φέρνει στο προσκήνιο την Narcisa (Aria Bedmar), μία νεαρή μοναχή με υπερφυσικές δυνάμεις που γίνεται δασκάλα σε ένα πρώην μοναστήρι. Περίεργα γεγονότα και ανησυχητικές καταστάσεις που τη βασανίζουν, την οδηγούν στο να ξετυλίξει το κουβάρι των μυστικών που περιβάλλουν το μοναστήρι και στοιχειώνουν όσους βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Όχι μόνο το Bridgerton: 7 σειρές του Netflix που αγαπήσαμε και μπορούμε να βλέπουμε ξανά και ξανά

Πηγή κεντρικής εικόνας: Netflix