Η αιχμηρή απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στη Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού

Η αιχμηρή απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στη Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα.

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έχει δημιουργηθεί μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κατά του Γιώργου Κιμούλη,

Στη διάρκεια του πρωινού στο Mega η ηθοποιός κατήγγειλε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο συμπρωταγωνιστής της Γιώργος Κιμούλης άσκησε πάνω της σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα περιστατικά της περιόδου εκείνης.Η Δούκα υποστήριξε πως υπήρξε ένα βράδυ που ο Κιμούλης την κλώτσησε, άλλη φορά που της πήρε το νερό που ήθελε να έχει πάνω στη σκηνή και κατέληξε:

«Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια».

Τα λεγόμενα της Δούκα, επιβεβαίωσε και ο τότε συμπρωταγωνιστής της στην παράσταση Closer, Νίκος Ψαρράς με ένα post στο Instagram αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού που έκανε και η ίδια μια μακροσκελή ανάρτηση η οποία μίλησε για τον τρόμο που ένιωσε δουλεύοντας και εκείνη με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στο Happy Day, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός κατά της Δούκα και της Γερονικολού, τονίζοντας χαρακτηριστικά.«Tίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί, έχω ήδη κινηθεί νομικά. Η κυρία Δούκα δεν είχε μόλις βγει από τη σχολή για να μην μπορεί να πάει στον παραγωγό και να πει ότι αν συμβαίνουν αυτά που περιγράφει, θα σηκωθώ να φύγω, τα γεγονότα που περιγράφει είναι αστεία, είναι σχεδόν κωμικό, τα θεωρώ αυτά τα πράγματα εξωφρενικά. Να έχω τραβήξει το νερό; Είναι κακοποίηση αυτό, είναι μπούλινγκ; Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά».

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Κιμούλης τονίζοντας:

DPG Network