Survivor: Ο Τριαντάφυλλος τρέλανε πάλι το twitter! Επικό τρολάρισμα

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος τρέλανε πάλι το twitter! Επικό τρολάρισμα

Τα tweets για το clubbing των "κόκκινων" θα σου φτιάξουν τη μέρα! 

Μας είχε τρελάνει τόσες μέρες ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την Punta Cana και τον περίεργο χορό του, οπότε ήταν μάλλον αναμενόμενο να ξεφύγει η κατάσταση όταν οι κόκκινοι κέρδισαν το μεγάλο Survivor έπαθλο του Πάσχα με έξοδο σε night club της περιοχής! Για μία ακόμα φορά ωστόσο άλλος του έκλεψε την παράσταση. Τι ποιος; Ο Τριαντάφυλλος!

Το θέμα της νυχτερινής εξόδου στην Πούντα Κάνα, την πιο τουριστική κωμόπολη στην ανατολικότερη επαρχία της Δομινικανής Δημοκρατίας, La Altagracia (με έντονη νυχτερινή ζωή και ονειρεμένες παραλίες που βρέχονται τόσο από τον Ατλαντικό ωκεανό όσο και την Καραϊβική) ήταν τα ξέφρενα disco πάρτι των 90s, οπότε οι παίκτες ντύθηκαν αναλόγως, επιβιβάστηκαν στα τζιπ της παραγωγής και έζησαν μια βραδιά από τα παλιά, με τον Τριαντάφυλλο να τραγουδά το παλιό σουξέ του "Σπάω τα ρολόγια" και να επικρατεί πανζουρλισμός.

Στο κλαμπ, οι Έλληνες κόκκινοι συναντήθηκαν με τους νικητές του αντίστοιχου επάθλου του τουρκικού Survivor που με τη σειρά τους αποθέωσαν τον Τριαντάφυλλο!

Ε, δεν ήθελε και πολύ το twitter, έδωσε ρεσιτάλ τρολαρίσματος!



Υπήρχε βέβαια και κάποιος που δεν χάρηκε με την ψυχή του το night out των κόκκινων! Η Μαριαλένα περνάει τα down της και όλα της φταίνε... αλλά πάνω από όλα της φταίει ο Σάκης που τα άκουσα για τα καλά πριν και μετά την Punta Cana!

discoball 2

Μέχρι να επιστρέψουμε απόψε στον Άγιο Δομήνικο με έπαθλο επικοινωνίας και -κυρίως- με αποχώρηση παίκτη των μπλε, πάμε μια βόλτα στο twitter να τρολάρουμε την 90s έξοδο των κόκκινων να φτιάξει η διάθεσή μας: