Αποθέωση για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Twitter μετά την αποχώρηση από το Survivor (photos)

Αποθέωση για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Twitter μετά την αποχώρηση από το Survivor (photos)

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρέμεινε στο Survivor και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν εκείνη που αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Από νωρίς τα spoilers μιλούσαν για αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor μιας και η πάλαι ποτέ παίκτρια του My Style Rocks είχε τη μικρότερη στήριξη του κόσμου σε σχέση με τους δύο συνυποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης όπως και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος τόνισε και πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό πως δεν θεωρούσε ότι θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.


https://www.instagram.com/p/CcBptyzMxB7

Αποχώρησε η Ευρυδίκη, ξέσπασε σε λυγμούς η Βρισηίδα

Η Παπαδοπούλου, μετά από 100 και πλέον μέρες στο Survivor αποχώρησε πιο ήρεμη και γεμάτη από ποτέ χαρακτηρίζοντας την πορεία της στο παιχνίδι μία από τις πιο όμορφες της ζωής της.

«Γιατί μου το κάνετε αυτό; Το ένιωθα από χθες ότι θα φύγω. Το Survivor ήταν από τα πιο όμορφα ταξίδια της ζωής μου, ίσως το πιο όμορφο. Νιώθω υπερήφανη που συνυπήρξαμε και περιμένω μετά το παιχνίδι να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα γιατί αυτό που μοιραστήκαμε είναι μοναδικό», είπε η Ευρυδίκη.

Από τη μεριά της, η κολλητή της Βρισηίδα, δεν μπορούσε να αποδεχτεί πως ο άνθρωπος που κοιμάται μαζί του στην καλύβα θα αποχωρήσει από το ριάλιτι.



Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τι κρύβει η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Παρέμεινε ο Κωνσταντίνος, ξέσπασε το Twitter



Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο πρίγκιπας του Tik Tok, παρά την αγωνιστική του αδράνεια, κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο Survivor, τουλάχιστον για την εβδομάδα αυτή, τονίζοντας πως στο παιχνίδι ήρθε γιατί θέλει να αγωνιστεί και εξήγησε πως ελπίζει ότι σύντομα θα ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν και θα βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του.

Η δισκογραφική εταιρία στην οποία ανήκει πάντως ο Κωνσταντίνος, δημοσίευσε τη στιγμή εκείνη το νέο του τραγούδι.



Αφορμή για διαμάχη ο Κωνσταντίνος

Ο Εμμανουήλ πάντως αποτέλεσε αφορμή για να γίνει ένα beef ανάμεσα στον Άρη και την Ασημίνα, στο οποίο μπλέχτηκε και ο Απόστολος Ρουβάς, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Στάθης.
Βλέπεις η Ασημίνα κατηγόρησε τον Άρη για τον τρόπο με τον οποίο μιλά στον Κωνσταντίνο και άμεσα ήρθε η απάντηση του πρώην ποδοσφαιριστή.

«Η Ασημίνα ξεχνάει και θα βρει μπροστά της κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να δεχτώ όλο αυτό που έχει κάνει η Ασημίνα απέναντι σε εμένα. Πάνω σε μία άτυχη στιγμή μου όντας τραυματισμένος επάνω στην αγωνία μου κυρία Ασημίνα βρέθηκε να πάρει μία έκφραση απέναντι στον Κωνσταντίνο και αφορά την ομάδα μου και το χρησιμοποίησε εναντίον μου που με τις χυδαιότητές της στο παρελθόν έχει βρίσει έμενα, και την ομάδα μου και το Σπύρο και άλλους. Και το μόνο που κάναμε ήταν να μην της απαντήσουμε στις χυδαιότητες. Αυτό ήταν στρατηγική από την Ασημίνα, επειδή εγώ δεν παίζω και με αυτό τον τρόπο θα πέσει η δημοτικότητά μου», τόνισε ο Σοΐλέδης.



Ο Άρης δεν σταμάτησε εκεί και δεν έκρυψε το παράπονό του για τους φίλους του και εκτός Survivor που δεν το στήριξαν.
«Ένας από την ομάδα των κόκκινων δεν βγήκε να με υποστηρίξει. Και αυτό με στενοχώρησε πιο πολύ. Περίμενα έστω να πουν ότι δεν το εννοούσε ο φίλος τους ο Άρης», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

«Ήρθα να σου μιλήσω και μου γύρισες την πλάτη. Νιώθω Άρη ότι δεν το αξίζω», τόνισε ο Απόστολος ενώ η Ναυσικά εξήγησε πως δεν ένιωσε ότι έπρεπε να παρέμβει στον καυγά τη στιγμή που πραγματοποιούνταν.



Πάντως το Twitter, αποχαιρέτησε την Ευρυδίκη, μια παίκτρια δυνατή και γεμάτη ήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι υποψήφιες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Twitter αντιδρά

Survivor αποχώρηση: Κι όμως, η Τζο «νίκησε» τη Μυριέλλα και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στο Survivor - Ισχύουν τελικά τα 10.000 ευρώ;