Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τι κρύβει η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τι κρύβει η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς στο τηλεοπτικό κοινό για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor αποφάσισε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, λίγες μόνο ημέρες μετά τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη μητέρα της με αφορμή τη νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Αναγκάστηκα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη»

Η Ναυσικά, μοντέλο και ηθοποιός στο επάγγελμα συγκίνησε τους πάντες, όταν εξήγησε πως δεν ήταν όλα ρόδινα στη ζωή της και έκανε μια σειρά από αποκαλύψεων για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια:



«Αναγκάστηκα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη. Εν τέλει δεν πήγα ποτέ Πανεπιστήμιο και συνέχισα να δουλεύω μετά τα 18 μου και σαν σερβιτόρα. Μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist στο καφέ που δούλευα για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα τεράστια ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν πίστευα πως έχω τις αναλογίες και το ύψος για να γίνω μοντέλο. Μια φίλη μου κανόνισε ραντεβού με ένα πολύ μικρό πρακτορείο. Οπότε έφτασα σε σημείο να μην κάνω άλλες δουλειές και να ασχολούμαι με το μόντελινγκ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.



Η σχέση με τον μπαμπά της

«Ενώ είχα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, εκείνος ήταν απών, και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Καταστάσεις που δεν τις ξεπερνάς εύκολα. Η μαμά μου είναι ηρωίδα ειδικά για όσα έχει περάσει με τον μπαμπά μου. Από μικρή έχω αναγκαστεί να είμαι ανεξάρτητη.



Ίσως γι’ αυτό να έχω προσαρμοστεί τόσο καλά στο Survivor. Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, στην πόλη από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ήταν σχεδόν πάντα απών και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν τις ξεχνάς εύκολα», συμπλήρωσε η παίκτρια του Survivor.

Η Ναυσικά είχε μιλήσει μέσω γραπτών μηνυμάτων με τη μαμά της την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η ομάδα της κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας.





Survivor: Η ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ενέπνευσε το Twitter - Όλοι σχολιάζουν την ηλικία του

Το Timing που επέλεξε η Ναυσικά για να μιλήσει

Ένα tweet υποστήριξε πως τα μηνύματα που αντάλλαξε η παίκτρια με τη μητέρα της, ίσως να πρόδωσαν ένα μεταξύ τους συνθηματικό:

Η Ναυσικά ρωτάει τη μαμά της για ένα ταξίδι. Εμένα γιατί μου κάνει για συνθηματικό Τύπου δεν πήγα ακόμα= σε κράζουν ή Πήγα ταξίδι =συνέχισε έτσι.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν πως το timing που επέλεξε η Ναυσικά για να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές της είναι τέτοιο επειδή ίσως κατάλαβε πως χρειάζεται έξτρα στήριξη από το τηλεοπτικό κοινό.

Πάντως, τα πλάνα της Ναυσικάς από την παραλία του Άγιου Δομίνικου με το brazilian μαγιό και topless, έκαναν τους τηλεθεατές να ενθουσιαστούν με τις αναλογίες της Παναγιωτακοπούλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι υποψήφιες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Twitter αντιδρά

Survivor αποχώρηση: Κι όμως, η Τζο «νίκησε» τη Μυριέλλα και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στο Survivor - Ισχύουν τελικά τα 10.000 ευρώ;