Survivor: Η άσεμνη ατάκα του Άρη Σοϊλέδη έκανε το Twitter να τον δικάσει

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Η άσεμνη ατάκα του Άρη Σοϊλέδη έκανε το Twitter να τον δικάσει

Πόσα επιτρέπονται στο τέλος της ημέρας σε ένα ριάλιτι επιβίωσης όπως το Survivor;

Πόσους τσακωμούς έχει παρακολουθήσει στο Survivor; Πόσοι παίκτες είναι έτοιμοι να βγάλουν τα «μαχαίρια» ανά πάσα στιγμή; Ακόμα κι αν πολλοί πιστεύουν πως όλες αυτές οι ίντριγκες είναι σκηνοθετημένες, φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι πηγαίνουν από το 1 στο 10 των νεύρων χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Όταν έχεις τόσους διαφορετικούς να πρέπει να συμβιώσουν μαζί σε μία καλύβα, υπό ασυνήθιστες συνθήκες και χωρίς την παρουσία των δικών τους, βέβαια, πρέπει να περιμένεις πολλά. Ο Τάκης, για παράδειγμα, είναι ένας από τους παίκτες που κατά γενική ομολογία έχουν τσακωθεί με πολύ κόσμο, όμως, στο χτεσινό επεισόδιο, το πρόβλημα ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η άσεμνη ατάκα που ξεστόμισε.

Τι είπε ο Άρης Σοϊλέδης στην Ασημίνα και την εξόργισε

«Όταν έχασα και έπαιξα με έναν άντρα στο flag race, βγήκαν και είπαν ‘κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α*****α έχεις’. Ήρθε ο Άρης και μου ορκίστηκε ότι δεν ειπώθηκε, αλλά, επειδή για τον ίδιο λόγο κι εγώ είχα ορκιστεί και δε με πίστευαν, δεν πιστεύω κανέναν. Έπαιζα απέναντι σε έναν πολύ καλό παίκτη, δεν έφερα το αποτέλεσμα που έπρεπε για την ομάδα μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισα το στόμα μου, δε μίλησα και άφησα αυτήν την εικόνα να μιλήσει από μόνη της», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέουγια να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε την ώρα του παιχνιδιού, με τον Απόστολο Ρουβά να την υποστηρίζει.

Εδώ, ωστόσο, δεν είναι από εκείνες τις περιπτώσεις στο Survivor που δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις, αφού ο ίδιος ο Άρης ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, άσχετα που ο Τάκης για μία ακόμα φορά πετάχτηκε αγανακτισμένος που η αντίπαλη ομάδα μίλησε για τον Άρη.

Δε χρειάζεται καν να πούμε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές ανεβάζουν τα νούμερα. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, αναρωτιέσαι πόσα ακόμα μπορεί να δεις σε μία τηλεόραση που μπαίνει στα σπίτια όλης της χώρας. Πόσα επιτρέπονται να δεις. Γιατί, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, η ατάκα του Άρη ήταν απαράδεκτη, αλλά δεν είναι η πρώτη και μάλλον δεούτε θα είναι η τελευταία που θα δούμε, άσχετα που ο «προφεσόρ» ζήτησε από όλους ευπρέπεια.

Survivor: Η Σοφιάννα κέρδισε την Ασημίνα και το Twitter έκανε πάρτι- Σε κόντρα οι πρώην φίλες

Σαφέστατα τέτοια είθισται να βλέπει το κοινό σε παιχνίδια ριάλιτι, αλλά ακόμα κι η ευκολία με την οποία το λέμε αρχίζει να γίνεται ανησυχητική. Η συνήθεια είναι τέτοια που πολλές φορές δεν ασχολείσαι καν με το πόσο απαράδεκτα είναι κάποια πράγματα γιατί «συμβαίνουν». Έρχεται, όμως, κάποτε η στιγμή που πολλά τέτοια «συμβάντα» συσσωρεύονται και σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Ακόμα κι αν ανήκες στους πιο διαλλακτικούς της παρέας.

Σε κάθε περίπτωση, στο Twitter οι χρήστες έδειξαν την ενόχλησή τους προς τον Άρη και την περίφημη ατάκα του και σε καμία περίπτωση δεν του χαρίστηκαν. Παρά τις συγγνώμες δημόσια στους θεατές του Survivor. Μερικοί -εμφανώς λιγότεροι-, πάλι, σχολίασαν το παράδοξο της Ασημίνας που την ενόχλησε αυτό, όμως η ίδια έχει πει άλλα αντίστοιχα στο παρελθόν.