Το ξεχωριστό δώρο του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή για την επέτειο του γάμου τους

Το ξεχωριστό δώρο του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή για την επέτειο του γάμου τους

Κανένας σύζυγος δεν έχει κάνει τόσο ξεχωριστό δώρο επετείου όσο αυτό που ετοίμασε ο Διονύσης Σχοινάς για την Καίτη Γαρμπή.

Η αγάπη του ενός για τον άλλον είναι απέραντη. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς παραμένουν ερωτευμένοι εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί τον γιο τους, τον Δημήτρη, ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

Αυτήν την πολυετή αγάπη και συγκεκριμένα τα 25 χρόνια γάμου με την Καίτη Γαρμπή ετοιμάζεται να γιορτάσει ο Διονύσης Σχοινάς με την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου τραγουδιού του, «Δε φτάνει μια ζωή».

Η Καίτη Γαρμπή έγινε λαμπάδα για το Πάσχα θυμίζοντας εποχές Eurovision

«Δε φτάνει μια ζωή» αφιερώνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς βάζει τη μουσική του «σφραγίδα» στο φετινό καλοκαίρι και… λέει στην επί 25 χρόνια σύζυγό του, «Δε Φτάνει Μια Ζωή». Το ολοκαίνουριο single του τραγουδιστή είναι αφιερωμένο στη γυναίκα της ζωής του, την Καίτη Γαρμπή, και προβλέπεται να γίνει το hit του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/CcdCPw9q6p0

Ο καταξιωμένος και αγαπητός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα up-tempo pop hit, γεμάτο ενέργεια και τρυφερό συναίσθημα, σε μουσική του STAΝ Αντιπαριώτη και στίχους του Θοδωρή Μάκρα, και αφιερώνει στη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή για τα 25 χρόνια του γάμου τους, το «Δε φτάνει μια ζωή», λίγες ημέρες πριν από την επέτειό τους (4 Μαΐου).



Το «Δε Φτάνει Μια Ζωή», που κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο «Chart Show», το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου, όπου ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος και τραγουδώντας το κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.

Η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς το 1996 όταν το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε ζωντανά τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή του MEGA, «Μπράβο», να υποδέχεται την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Κανείς, ωστόσο, εκείνη τη βραδιά δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.

Οι τραγουδιστές, που ήταν και ζευγάρι, είχαν μόλις κυκλοφορήσει ένα ντουέτο μαζί και ετοιμάζονταν να το τραγουδήσουν για το τηλεοπτικό κοινό όταν ξαφνικά ο Διονύσης Σχοινάς έβγαλε το μονόπετρο από το σακάκι του και έκανε πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή. «Θα με παντρευτείς, τι θα γίνει τελικά;», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή με τη δεύτερη να έχει μείνει έκπληκτη με την εξέλιξη της βραδιάς και την πρόταση που δέχθηκε.

https://www.instagram.com/p/B5QKe50Jy16

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, η παραγωγή της εκπομπής και η Ρούλα Κορομηλά ήταν συνεννοημένοι με τον τραγουδιστή μιας και άπειρα μπαλόνια γέμισαν το πλατό μετά την πρόταση γάμου. Φυσικά, η Καίτη Γαρμπή είπε το μεγάλο «ναι» και 5 μήνες μετά την πρόταση γάμου -και συγκεκριμένα στις 4 Μαΐου 1997- το ζευγάρι παντρεύτηκε στο κτήμα Νάσιουτζικ στα Σπάτα με την τραγουδίστρια να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό Celia Kritharioti.