Η πρώτη διαφήμιση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου ως παιδί

Η πρώτη διαφήμιση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου ως παιδί

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια τρυφερή throwback φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου θα γιορτάσει σε λίγες ημέρες τα γενέθλια της και συγκεκριμένα την Πρωτομαγιά. Η παρουσιάστρια είναι καθημερινά ενεργή στα social media όπου μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της τόσο εντός αλλά και εκτός εκπομπής.

Η οικοδέσποινα του «Super Katerina» δημοσίευσε ένα Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό όπου την βλέπουμε να ποζάρει σε παιδική ηλικία μαζί με τον πολυαγαπημένο της μπαμπά. Η αδυναμία που τρέφει στον μπαμπά της Δημήτρη είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί σε εκείνον on camera με τα πιο τρυφερά λόγια.

Η αντίδραση του μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου κάθε φορά που χωρίζει η κόρη του

H throwback φωτογραφία με τον μπαμπά της

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση μαζί με τον μπαμπά της, δημοσιεύοντας την ασπρόμαυρη φωτογραφία. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι κυριολεκτικά αγνώριστη σαν κοριτσάκι αφού είχε κοντά, καστανά μαλλιά.

«Η πρώτη μου επαφή με τον φακό. With you my dad», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

katken_mpampas.jpg

Η περιπέτεια υγείας του μπαμπά της

Ο μπαμπάς της Κατερίνας Καινούργιου αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα ένα προβλήμα υγείας και είχε αναγκαστεί να νοσηλευτεί. Η παρουσιάστρια χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση του μπαμπά της, μας είχε ενημερώσει μέσα από την εκπομπή της για τον αστείο διάλογό τους, αναφέροντας:

«Μπήκε προηγουμένως στο δωμάτιο ένας γιατρός...κούκλος. Του λέω ρε μπαμπά μέσα στον πόνο σου κοιτάς το γιατρό; Και μου λέει: «Να τον ρωτήσουμε αν είναι ελεύθερος». Είναι υπέροχος ο μπαμπάς μου, αν και ταλαιπωρείται».

Πηγή κεντρικής: katken85