Παππά - Νικούλι: Η «Θοδώρα» και ο «Πετρής» του Σασμού ξανά μαζί και ο Λάμπρος Λάζαρης το σχολίασε

Παππά - Νικούλι: Η «Θοδώρα» και ο «Πετρής» του Σασμού ξανά μαζί και ο Λάμπρος Λάζαρης το σχολίασε

Η Δανάη Παππά αντάμωσε ξανά με τον Κώστα Νικούλι και ο σύντροφός της άφησε το δικό του σχόλιο.

Αδερφός της Αργυρώς και γιος της Μαρίνας, ο Πετρής (Κώστας Νικούλι) είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και προσφιλείς χαρακτήρες στη σειρά «Σασμός». Σε αυτήν, ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα ήταν η σχέση του με τη Θοδώρα, την οποία υποδύεται η Δανάη Παππά.

Η Θοδώρα είναι μία αρκετά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα για τους θεατές και σίγουρα δεν έχει φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο στον Πετρή. Στην πραγματική ζωή, ωστόσο, η Παππά και ο Νικούλι έχουν εξαιρετικές σχέσεις και ένα post της ηθοποιού προκάλεσε το σχόλιο του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη.

Η Δανάη Παππά και ο Κώστας Νικούλη αντάμωσαν ξανά

Το κοινό ενθουσιάστηκε όταν είδε τη «Θοδώρα» και τον «Πετρή» σε κοινές φωτογραφίες. Η Δανάη Παππά και ο Κώστας Νικούλι πόζαραν για τον φακό, με την ηθοποιό να βάζει σε σκέψεις σχετικά με τον λόγο της συνάντησής τους, γράφοντας: «[coolness overload]😎

Ξανά ανταμωθήκαν οι δρόμοι μας.. για ποιο λόγο άραγε;;». Να είναι κάτι που αφορά στη σειρά ή πρόκειται για κάποιο νέο πρότζεκτ;

https://www.instagram.com/p/CdOIUXTq4WI

Το σχόλιο του Λάμπρου Λάζαρη

Ο Λάμπρος Λάζαρης είδε την ανάρτηση που βρέθηκε στο προφίλ και των δύο ηθοποιών και έκανε ένα σχόλιο με ένα προβληματισμένο emoji και tag και τους δύο, σαφώς σε μία πιο χιουμοριστική διάθεση. Έπειτα, ακολούθησε το σχόλιο «μη ζηλέψεις».

pappa_nikouli_lazaris.jpg

Η Δανάη Παππά μιλά για όσα έχει τολμήσει στη ζωή της και ονειρεύεται να κάνει οικογένεια

Η σχέση της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μετράνε περίπου 2,5 χρόνια σχέσης και κάθε φορά δείχνουν και πιο ερωτευμένοι. Αγαπημένη τους ασχολία είναι να πηγαίνουν ταξίδια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ενώ το Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες που αποθεώνουν τον έρωτά τους.